Pita zeljanica

Na ugrijanu masnoću staviti sitno nasjeckani luk. Kada porumeni dodati sol i papar.

Umiješati sitno nasjeckani špinat.

Lagano pirjati na vatri dok ne omekša.

Kada omekša, maknuti sa vatre.

U posebnu posudu izmješati dva jaja i kiselog vrhnja.

U nauljenu vatrostalnu posudu slagati po redu kore pa smjesu.

Na početku i na kraju trebaju biti kore.

Isječemo ih na oblike koje želimo i prelijemo ih sa dva izmućena jaja.

Pećnica treba biti ugrijana na 180 stupnjeva i zeljanica se peče cca. 25 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Grah

Suhi grah Trešnjevac

4,00 eur/kg

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Prirodni (100%) sokovi

Eko 100% sok sibirske borovnice - haskapa

12,00 eur/L

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg