Pita zeljanica

Na ugrijanu masnoću staviti sitno nasjeckani luk. Kada porumeni dodati sol i papar.

Umiješati sitno nasjeckani špinat.

Lagano pirjati na vatri dok ne omekša.

Kada omekša, maknuti sa vatre.

U posebnu posudu izmješati dva jaja i kiselog vrhnja.

U nauljenu vatrostalnu posudu slagati po redu kore pa smjesu.

Na početku i na kraju trebaju biti kore.

Isječemo ih na oblike koje želimo i prelijemo ih sa dva izmućena jaja.

Pećnica treba biti ugrijana na 180 stupnjeva i zeljanica se peče cca. 25 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Špageti

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

14,00 eur/kom

Eko proizvodi

1,00 eur/kg

Vosak

1,00 eur/kom

Meso divljači

13,27 eur/kg

Meso peradi

1,30 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Sušene mesne prerađevine

25,00 eur/kg

Ostalo

9,00 eur/kom

Poklon paketi

15,00 eur/kom

Eko proizvodi

1,00 eur/kom

Pinđur

8,00 eur/L

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Sok od rajčice (salsa)

5,00 eur/kom