Pita zeljanica

Na ugrijanu masnoću staviti sitno nasjeckani luk. Kada porumeni dodati sol i papar.

Umiješati sitno nasjeckani špinat.

Lagano pirjati na vatri dok ne omekša.

Kada omekša, maknuti sa vatre.

U posebnu posudu izmješati dva jaja i kiselog vrhnja.

U nauljenu vatrostalnu posudu slagati po redu kore pa smjesu.

Na početku i na kraju trebaju biti kore.

Isječemo ih na oblike koje želimo i prelijemo ih sa dva izmućena jaja.

Pećnica treba biti ugrijana na 180 stupnjeva i zeljanica se peče cca. 25 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Jabuke

2,40 eur/kg

Ostalo

0,13 eur/kg

Krumpir

1,00 eur/kg

Tikvice

0,01 eur/kg

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Poriluk

1,00 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Melem

20,00 eur/kom

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Ostalo

0,66 eur/kg

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Špageti

1,00 eur/kom