Pita zeljanica

Na ugrijanu masnoću staviti sitno nasjeckani luk. Kada porumeni dodati sol i papar.

Umiješati sitno nasjeckani špinat.

Lagano pirjati na vatri dok ne omekša.

Kada omekša, maknuti sa vatre.

U posebnu posudu izmješati dva jaja i kiselog vrhnja.

U nauljenu vatrostalnu posudu slagati po redu kore pa smjesu.

Na početku i na kraju trebaju biti kore.

Isječemo ih na oblike koje želimo i prelijemo ih sa dva izmućena jaja.

Pećnica treba biti ugrijana na 180 stupnjeva i zeljanica se peče cca. 25 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO voće

10,00 kn/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg

Kava

3 U 1 LEDENA KAVA U PRAHU (ICE COFFEE)

50,00 kn/kg

Jagode

Vrgoračke jagode

35,00 kn/kom

Ostalo

Ulje crnog kima hladno prešano 250 ml

100,00 kn/kom

Bijela vina

Malvazija rinfuza

20,00 kn/L

Crna vina

Plavac Mali 0.75 l

30,00 kn/kom

Ovčji sir

Paški sir

220,00 kn/kg

Dimljeni mesni proizvodi

Plate

1,00 kn/kom

Marelica

DESTILERIJA ŠIMIĆ - MARELICA 0,70 L

159,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje

150,00 kn/L

Crna vina

Crno vino

1,00 kn/L

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Svinjsko meso

Meso i prerađevine od crne slavonske svinje

25,00 kn/kg

Meso divljači

Meso divljeg vepra

0,10 kn/kg