Ostatke biskvita koji su ostali od prijašnje torte stavite u zdjelu za miješanje, dodajte petit kekse koje se polomili. Uz ovo u smjesu možete dodati orahe (cijele i mljevene), grožđice, lješnjake, suhe smokve, sušene marelice, ukratko sve što Vam odgovara ili imate pri ruci. Sve sastojke dobro izmješajte.
Na maslacu rastopite čokoladu, te sa ovako pripremljenom čokoladom prelijte pripremljene sastojke. Dobro sve izmješajte da dobijete kompaktnu smjesu.
Kalup koji imate prekrijte sa prozirnom folijom ( nije bitno da li kalup okrugli, duguljast) te pripremljenu smjesu ravnomjerno rasporedite po kalupu.
Ovako pripremljenu čokoladnu tortu od biskvita i krksa stavite u hladnjak dok se ne stvrdne da ju možete rezati nožem.
Čokoladnu tortu od biskvita i keksa možete poslužiti uz čaj, kavu ili jednostavno kao desert.
Dobar tek!!
Komentari
Dodaj komentarKomentiraj