Marinirana pastrva

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Luk i češnjak ogulite i narežite na krupnije komade

3. Naribajte koricu jednog limuna te iscijedite sok iz polovice limuna

4. Izmiksajte sve sastojke (osim ribe) u blenderu ili mixeru

5. Namažite pastrvu dobivenim umakom te je nadjenite umakom. Na ribu posložite nekoliko tankih kriški limuna i pustite da odstoji barem 4 sata. U dubokom pekaču pecite u pećnici oko 20 minuta.

6. U međuvremenu zapecite na tavi za roštilj cherry rajčice i polovice limuna.

7. Poslužite s restanim krumpirom, zelenim povrćem na maslacu, zapečenim cherry-rajčicama te limunom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Prince George Inn Boutique Hotel and Gastro Pub

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 1l

22,00 eur/kom

Eko proizvodi

Marmelada od eko mandarine - 370ml

3,80 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Kobasice

Istarska kobasica s tartufima

13,20 eur/kg

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Proizvodi bez šećera

Namaz Nutmaz maslac od lješnjaka 180g

4,65 eur/kom

Juneće meso

Mlada junad

1000,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Ostalo

Vinjak

30,00 eur/L

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Voćna vina

Vino voćno od Haskapa

13,00 eur/kom

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom