Marinirana pastrva

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Luk i češnjak ogulite i narežite na krupnije komade

3. Naribajte koricu jednog limuna te iscijedite sok iz polovice limuna

4. Izmiksajte sve sastojke (osim ribe) u blenderu ili mixeru

5. Namažite pastrvu dobivenim umakom te je nadjenite umakom. Na ribu posložite nekoliko tankih kriški limuna i pustite da odstoji barem 4 sata. U dubokom pekaču pecite u pećnici oko 20 minuta.

6. U međuvremenu zapecite na tavi za roštilj cherry rajčice i polovice limuna.

7. Poslužite s restanim krumpirom, zelenim povrćem na maslacu, zapečenim cherry-rajčicama te limunom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Prince George Inn Boutique Hotel and Gastro Pub

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom