Marinirana pastrva

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Luk i češnjak ogulite i narežite na krupnije komade

3. Naribajte koricu jednog limuna te iscijedite sok iz polovice limuna

4. Izmiksajte sve sastojke (osim ribe) u blenderu ili mixeru

5. Namažite pastrvu dobivenim umakom te je nadjenite umakom. Na ribu posložite nekoliko tankih kriški limuna i pustite da odstoji barem 4 sata. U dubokom pekaču pecite u pećnici oko 20 minuta.

6. U međuvremenu zapecite na tavi za roštilj cherry rajčice i polovice limuna.

7. Poslužite s restanim krumpirom, zelenim povrćem na maslacu, zapečenim cherry-rajčicama te limunom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Prince George Inn Boutique Hotel and Gastro Pub

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Med od suncokreta

MED SUNCOKRET 900g

10,00 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Bijela vina

Sauvignon 2019

5,97 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Žižolera 0.5l

30,00 eur/kom

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO mladi luk

5,00 eur/kg

Ostalo

PRIRODNA AROMA U PRAHU - JAGODA 100g

8,00 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Čokolade

SOS PMS čokolada /suvenir

2,40 eur/kom