Marinirana pastrva

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Luk i češnjak ogulite i narežite na krupnije komade

3. Naribajte koricu jednog limuna te iscijedite sok iz polovice limuna

4. Izmiksajte sve sastojke (osim ribe) u blenderu ili mixeru

5. Namažite pastrvu dobivenim umakom te je nadjenite umakom. Na ribu posložite nekoliko tankih kriški limuna i pustite da odstoji barem 4 sata. U dubokom pekaču pecite u pećnici oko 20 minuta.

6. U međuvremenu zapecite na tavi za roštilj cherry rajčice i polovice limuna.

7. Poslužite s restanim krumpirom, zelenim povrćem na maslacu, zapečenim cherry-rajčicama te limunom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Prince George Inn Boutique Hotel and Gastro Pub

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Medna mješavina

Bronho med

11,50 eur/kom

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

1,99 eur/kom

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

7,30 eur/kom

Ostalo

Čvarci Fra Luka

15,93 eur/kg

Svinjsko meso

Crne slavonske svinje - EKO i otvoreni uzgoj

2,12 eur/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Matična mliječ

Matična mliječ

19,00 eur/kom

Ostalo

Marinirane kozice

0,01 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

19,91 eur/kom

Ostalo

Orasi

8,00 eur/kg

Eko proizvodi

Ekološki uzgojen lješnjak

8,63 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Prepeličja jaja

Jaja Japanskih Prepelica

0,20 eur/kom

Ostalo

AROMA U PRAHU - LJEŠNJAK 100g

10,00 eur/kom