Marinirana pastrva

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Luk i češnjak ogulite i narežite na krupnije komade

3. Naribajte koricu jednog limuna te iscijedite sok iz polovice limuna

4. Izmiksajte sve sastojke (osim ribe) u blenderu ili mixeru

5. Namažite pastrvu dobivenim umakom te je nadjenite umakom. Na ribu posložite nekoliko tankih kriški limuna i pustite da odstoji barem 4 sata. U dubokom pekaču pecite u pećnici oko 20 minuta.

6. U međuvremenu zapecite na tavi za roštilj cherry rajčice i polovice limuna.

7. Poslužite s restanim krumpirom, zelenim povrćem na maslacu, zapečenim cherry-rajčicama te limunom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Prince George Inn Boutique Hotel and Gastro Pub

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom