Tunjevina na žaru

Kupus i krumpir kuhajte u ključaloj vodi 20-25 minuta.

U posudu staviti ulje i sitno nasjeckani češnjak dok ne požuti te dodati zgnječeni krumpir i kupus, sol i papar i sve izmiješati.

Tunjevinu marinirati i staviti na žar te peći 10-15 minuta.

Preliti umakom i poslužiti toplo.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Marinirane kozice

0,10 kn/kom

Bagremov med

Med-bagrem

60,00 kn/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,10 kn/kg

Meso peradi

PERAD - EKO uzgoj - KUPUJEMO

50,00 kn/kg

Teleće meso

EKO meso škotskog goveda

60,00 kn/kg

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

15,00 kn/kom

Propolis

Propolis

45,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO voće

10,00 kn/kg

Ostalo

Čvarci Fra Luka

120,00 kn/kg

Livadni med

Med livadni

60,00 kn/kg

Sadnice

EKO GRMOLIKA RAJČICA

15,00 kn/kom

Eko proizvodi

Bučino ulje 0.75 l

80,00 kn/kom

Meso peradi

Eko piletina

25,00 kn/kg

Eko proizvodi

Prodajem eko kukuruz

3,00 kn/kg

Batat

BATAT

12,00 kn/kg