Tunjevina na žaru

Kupus i krumpir kuhajte u ključaloj vodi 20-25 minuta.

U posudu staviti ulje i sitno nasjeckani češnjak dok ne požuti te dodati zgnječeni krumpir i kupus, sol i papar i sve izmiješati.

Tunjevinu marinirati i staviti na žar te peći 10-15 minuta.

Preliti umakom i poslužiti toplo.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

PREMIUM TOPLA ČOKOLADA ''FINO'' 200g

9,00 kn/kom

Svinjsko meso

Potražujemo smrznuto svinjsko meso

1,00 eur/kg

Bijela vina

Bijelo vino Couve - mješavina sorti graševina i zeleni silvanac

16,00 kn/L

Dimljeni mesni proizvodi

DOMAĆI ČVARCI+KOBASICA CRNE SLAVONSKE SVINJE, PROMO PAKIRANJE

80,00 kn/kom

Bistri

NatureEKO Sok ARONIJA&HASKAP - 0.5l

25,00 kn/kom

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg

Kupine

kupine

40,00 kn/kg

Meso divljači

Meso od jelena

0,10 kn/kg

Eko proizvodi

MALINA CRVENA EKO

60,00 kn/kg

Krumpir

PLAVI KRUMPIR

15,00 kn/kg

Svinjsko meso

Meso i prerađevine od crne slavonske svinje

25,00 kn/kg

Bagremov med

Med-bagrem

60,00 kn/kg

Nojeva jaja

Nojevo jaje iz slobodnog uzgoja

27,00 eur/kg

Kupine

Bobičasto voće

10,00 kn/kg

Meso divljači

Potražujem meso od divljači

100,00 kn/kg