Tunjevina na žaru

Kupus i krumpir kuhajte u ključaloj vodi 20-25 minuta.

U posudu staviti ulje i sitno nasjeckani češnjak dok ne požuti te dodati zgnječeni krumpir i kupus, sol i papar i sve izmiješati.

Tunjevinu marinirati i staviti na žar te peći 10-15 minuta.

Preliti umakom i poslužiti toplo.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

19,91 eur/kom

Ostalo

Marinirane kozice

0,01 eur/kom

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

7,30 eur/kom

Roze vina

Sagul Rosé

8,63 eur/kom

Ostalo

Orasi

8,00 eur/kg

Eko proizvodi

Prirodni biljni sirupi

9,95 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Ostalo

Čvarci Fra Luka

15,93 eur/kg

Bagremov med

Med-bagrem

7,96 eur/kg

Avokado

BIO Avokado

7,57 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

DOMAĆA TJESTENINA OD PIROVOG BRAŠNA I DOMAĆIH JAJA

2,00 eur/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Prepeličja jaja

Jaja Japanskih Prepelica

0,20 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Ostalo

AROMA U PRAHU - LJEŠNJAK 100g

10,00 eur/kom