Vege musaka

Za početak operemo i narežemo povrće.

Krumpir narežemo na tanje ploškice isto kao i rajčicu, papriku i patlidžan a luk narežemo na polumjesece.

U posudu nalijemo malo ulja i razmažemo te slažemo prvi sloj krumpira (pola količine) , na krumpir slažemo luk, na luk slažemo patlidžan i papriku te sve polijemo ukuhanom rajčicom.

Začinimo sa soli po želji i malo ulja i na taj sloj dodamo ostatak krumpira.

Umiješamo sojino vrhnje, ocat, sol i papar po želji te bosiljak i origano, sa tim umakom prelijemo gornji sloj krumpira.

Na kraju posipamo parmezan.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva i pečemo pokriveno 15-20minuta. Nakon toga još 10minuta pečemo bez poklopca da dobijemo finu koricu.

Ukrasiti možemo listićima svježeg bosiljka.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Jabuke

2,40 eur/kg

Špageti

1,00 eur/kom

Maslinovo ulje

14,00 eur/kom

Eko proizvodi

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

1,00 eur/kom

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

2,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Melem

20,00 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Eko proizvodi

0,50 eur/kom