Vege musaka

Za početak operemo i narežemo povrće.

Krumpir narežemo na tanje ploškice isto kao i rajčicu, papriku i patlidžan a luk narežemo na polumjesece.

U posudu nalijemo malo ulja i razmažemo te slažemo prvi sloj krumpira (pola količine) , na krumpir slažemo luk, na luk slažemo patlidžan i papriku te sve polijemo ukuhanom rajčicom.

Začinimo sa soli po želji i malo ulja i na taj sloj dodamo ostatak krumpira.

Umiješamo sojino vrhnje, ocat, sol i papar po želji te bosiljak i origano, sa tim umakom prelijemo gornji sloj krumpira.

Na kraju posipamo parmezan.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva i pečemo pokriveno 15-20minuta. Nakon toga još 10minuta pečemo bez poklopca da dobijemo finu koricu.

Ukrasiti možemo listićima svježeg bosiljka.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg