Vege musaka

Za početak operemo i narežemo povrće.

Krumpir narežemo na tanje ploškice isto kao i rajčicu, papriku i patlidžan a luk narežemo na polumjesece.

U posudu nalijemo malo ulja i razmažemo te slažemo prvi sloj krumpira (pola količine) , na krumpir slažemo luk, na luk slažemo patlidžan i papriku te sve polijemo ukuhanom rajčicom.

Začinimo sa soli po želji i malo ulja i na taj sloj dodamo ostatak krumpira.

Umiješamo sojino vrhnje, ocat, sol i papar po želji te bosiljak i origano, sa tim umakom prelijemo gornji sloj krumpira.

Na kraju posipamo parmezan.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva i pečemo pokriveno 15-20minuta. Nakon toga još 10minuta pečemo bez poklopca da dobijemo finu koricu.

Ukrasiti možemo listićima svježeg bosiljka.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg