Punjene rajčice

Meso operemo i na sitno isjeckamo te stavimo na mast na kojoj se pirjao fino kosani luk.

Nakon 30 minuta kada meso bude gotovo doda se riža, dolije se voda, posolimo, zapaprimo pa se tom smjesom pune izdubljene rajčice.

Kada rajčice napunimo stavimo ih u vatrostalnu zdjelu, polijemo vrhnjem i stavimo u pečnicu.

Dodatak:

Predlaže se da se punjene rajčice posluže sa umakom.

Na masti se preprži brašno, doda se pasirana rajčica i malo šećera te se kuha 30 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom