Pečeni mladi krumpir s morskom soli i ružmarinom

Krumpire moramo oprati i kuhati ih dok ne budu gotovi.

Kada su krumpiri pri kraju s kuhanjem izvadite ih iz lonca i dobro ih osušite.

Osušene krumpire poprskamo sa maslinovim uljem, pospemo solju, crnim paprom i ružmarinom te lagano promiješamo.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva a krumpire poslažemo u posudu za pečenje i pečemo 25-30 minuta.

Savjet:

Ako vam je jednostavnije krumpire možete zamotati u aluminijsku foliju te peći na roštilju 25-30 minuta

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom