Pire od celera

Za početak celer trebamo dobro očistiti i oprati te ga izrezati na manje kockice.

U duboku tavu ulijemo maslinovo ulje pa u njega dodamo celer, timijan i češnjak, posolimo i zapaprimo.

Celer moramo pržiti na jakoj vatri uz stalno miješanje dok ne poprimi smeđu boju.

Kada poprimi boju dodamo vodu ili temeljac te u pokrivenom loncu kuhamo 25 minuta.

Po želji još dodatno začiniti te ga možemo zdrobiti vilicom ili izmiksati kako bi dobili pire.

Pire od celera je idealan prilog bilo kojem mesu.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom