Pire od celera

Za početak celer trebamo dobro očistiti i oprati te ga izrezati na manje kockice.

U duboku tavu ulijemo maslinovo ulje pa u njega dodamo celer, timijan i češnjak, posolimo i zapaprimo.

Celer moramo pržiti na jakoj vatri uz stalno miješanje dok ne poprimi smeđu boju.

Kada poprimi boju dodamo vodu ili temeljac te u pokrivenom loncu kuhamo 25 minuta.

Po želji još dodatno začiniti te ga možemo zdrobiti vilicom ili izmiksati kako bi dobili pire.

Pire od celera je idealan prilog bilo kojem mesu.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Med s dodacima

Imuno med- 900 g

12,00 eur/kom

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Zečije meso

Meso domaćeg kunića/zeca

10,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom