Pire od celera

Za početak celer trebamo dobro očistiti i oprati te ga izrezati na manje kockice.

U duboku tavu ulijemo maslinovo ulje pa u njega dodamo celer, timijan i češnjak, posolimo i zapaprimo.

Celer moramo pržiti na jakoj vatri uz stalno miješanje dok ne poprimi smeđu boju.

Kada poprimi boju dodamo vodu ili temeljac te u pokrivenom loncu kuhamo 25 minuta.

Po želji još dodatno začiniti te ga možemo zdrobiti vilicom ili izmiksati kako bi dobili pire.

Pire od celera je idealan prilog bilo kojem mesu.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Sadnice

Gorka dinja-Sadnice-karela-Momordica charantia.

5,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom