Pire od celera

Za početak celer trebamo dobro očistiti i oprati te ga izrezati na manje kockice.

U duboku tavu ulijemo maslinovo ulje pa u njega dodamo celer, timijan i češnjak, posolimo i zapaprimo.

Celer moramo pržiti na jakoj vatri uz stalno miješanje dok ne poprimi smeđu boju.

Kada poprimi boju dodamo vodu ili temeljac te u pokrivenom loncu kuhamo 25 minuta.

Po želji još dodatno začiniti te ga možemo zdrobiti vilicom ili izmiksati kako bi dobili pire.

Pire od celera je idealan prilog bilo kojem mesu.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom