Pire od celera

Za početak celer trebamo dobro očistiti i oprati te ga izrezati na manje kockice.

U duboku tavu ulijemo maslinovo ulje pa u njega dodamo celer, timijan i češnjak, posolimo i zapaprimo.

Celer moramo pržiti na jakoj vatri uz stalno miješanje dok ne poprimi smeđu boju.

Kada poprimi boju dodamo vodu ili temeljac te u pokrivenom loncu kuhamo 25 minuta.

Po želji još dodatno začiniti te ga možemo zdrobiti vilicom ili izmiksati kako bi dobili pire.

Pire od celera je idealan prilog bilo kojem mesu.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg