Pire od celera

Za početak celer trebamo dobro očistiti i oprati te ga izrezati na manje kockice.

U duboku tavu ulijemo maslinovo ulje pa u njega dodamo celer, timijan i češnjak, posolimo i zapaprimo.

Celer moramo pržiti na jakoj vatri uz stalno miješanje dok ne poprimi smeđu boju.

Kada poprimi boju dodamo vodu ili temeljac te u pokrivenom loncu kuhamo 25 minuta.

Po želji još dodatno začiniti te ga možemo zdrobiti vilicom ili izmiksati kako bi dobili pire.

Pire od celera je idealan prilog bilo kojem mesu.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Njega tijela

EKO SPUŽVA LUFA

2,00 eur/kom

Bagremov med

Med Bagrem

10,00 eur/kom

Pršut

Drniški pršut

20,00 eur/kg

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom