Topla juha od vrganja

Očistimo i na ploške narežemo vrganje, operemo ih , ocijedimo i začinimo te ih pirjamo na masti na kojoj smo prethodno pržili sitno nasijeckan luk.

U drugoj posudi prepržimo brašno na masti, zalijemo vodom do određene količine gustoće, posolimo, zapaprimo te dodamo pirjane vrganje i pustimo da kuha.

Deset minuta prije serviranja dodamo kiselo vrhnje.

Ukrasimo sjeckanim zelenim peršinom.

Poslužimo sa prženim kruhom.

Ocijeni recept

Recept objavio

_ _

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Cvjetni med

10,00 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Maslinovo ulje

18,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Sušene mesne prerađevine

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

2,00 eur/kom

Bijela morska riba

9,29 eur/kg

Pinđur

8,00 eur/L

Meso peradi

1,30 eur/kg

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Vosak

1,00 eur/kom

Sok od rajčice (salsa)

5,00 eur/kom

Ostalo

9,00 eur/kom

Meso divljači

13,27 eur/kg