Pečeni mladi krumpir s morskom soli i ružmarinom

Krumpire moramo oprati i kuhati ih dok ne budu gotovi.

Kada su krumpiri pri kraju s kuhanjem izvadite ih iz lonca i dobro ih osušite.

Osušene krumpire poprskamo sa maslinovim uljem, pospemo solju, crnim paprom i ružmarinom te lagano promiješamo.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva a krumpire poslažemo u posudu za pečenje i pečemo 25-30 minuta.

Savjet:

Ako vam je jednostavnije krumpire možete zamotati u aluminijsku foliju te peći na roštilju 25-30 minuta

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Maslinovo ulje

10,40 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Jabuke

2,40 eur/kg

Lignje

0,01 eur/kg

Melem

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Pastrva

3,98 eur/kg

Ostalo

0,13 eur/kg

Špageti

1,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Krumpir

1,00 eur/kg

Poriluk

1,00 eur/kg