Pečeni mladi krumpir s morskom soli i ružmarinom

Krumpire moramo oprati i kuhati ih dok ne budu gotovi.

Kada su krumpiri pri kraju s kuhanjem izvadite ih iz lonca i dobro ih osušite.

Osušene krumpire poprskamo sa maslinovim uljem, pospemo solju, crnim paprom i ružmarinom te lagano promiješamo.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva a krumpire poslažemo u posudu za pečenje i pečemo 25-30 minuta.

Savjet:

Ako vam je jednostavnije krumpire možete zamotati u aluminijsku foliju te peći na roštilju 25-30 minuta

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Batat

Ljubičasti batat

4,00 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Juneće meso

Mlada junad

1000,00 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Voćna vina

Vino voćno od Haskapa

13,00 eur/kom

Amforin med

Med Amorfa

7,96 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Prepeličja jaja

Prepeličja jaja - Istra / Pula

0,20 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom