Pečeni mladi krumpir s morskom soli i ružmarinom

Krumpire moramo oprati i kuhati ih dok ne budu gotovi.

Kada su krumpiri pri kraju s kuhanjem izvadite ih iz lonca i dobro ih osušite.

Osušene krumpire poprskamo sa maslinovim uljem, pospemo solju, crnim paprom i ružmarinom te lagano promiješamo.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva a krumpire poslažemo u posudu za pečenje i pečemo 25-30 minuta.

Savjet:

Ako vam je jednostavnije krumpire možete zamotati u aluminijsku foliju te peći na roštilju 25-30 minuta

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom