Rezanci sa šunkom i gljivama

Rezance stavite u vrelu, posoljenu vodu i kuhajte dok ne omekšaju.

Za to vrijeme dok se rezanci kuhaju na tavi ugrijte maslac i kratko popržite dimljenu šunku narezanu na sitnije kockice i šampinjone koje ste narezali na tanje ploškice.

Pirjajte ih na laganoj vatri 15 minuta, začinite solju i vegetom i pospite sa malo brašna.

Prelijte mlijekom i prokuhajte, te dodajte sjeckani peršin,naribajte malo sira i dodajte vrhnje za kuhanje pa dobro promješajte.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom