Pole od krumpira

Krumpir dobro operemo, očetkamo i razrežemo ga na polovice.

Poslažemo ih u lim na papir za pečenje i stavimo u zagrijanu pečnicu.

Pečemo ih na 180C oko 45 minuta, odnosno dok ne dobiju lijepu rumenu boju.

Kada su pečeni, premažemo ih maslacem i dobro posolimo.

Poslužujemo ih kao prilog mnogim mesnim jelima i umacima.

Dobar tek!

* možemo ih aranžirati ružmarinom

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg