Francuska salata

U mlaku vodu dodati mrkvu, celer i krumpir izrezan na sitne kockice.

Vodu posolimo i 10 minuta nakon što zavrije ubaciti smrznuti grašak i kockice jabuke.

To sve kuhamo 5 minuta. Kuhano povrće ocijedimo i pomiješamo sa majonezom, senfom i mileramom. Također dodamo sitno nasjeckani krastavac i tvrdo kuhana jaja.

Posolimo i popaprimo, te dodamo limunovog soka i sve lagano pomiješamo.

Salata se poslužuje hladna.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L

Špageti

1,00 eur/kom

Krumpir

1,00 eur/kg

Jabuke

2,40 eur/kg

Ostalo

0,66 eur/kg

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Lignje

0,01 eur/kg

Pastrva

3,98 eur/kg

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Tikvice

0,01 eur/kg

Maslinovo ulje

10,40 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom