Njoki s tartufima i vrganjima

130 g proizvoda Tartufi i vrganji,

Maslinovo ulje s okusom bijelog tartufa ili Maslinovo ulje s okusom vrganja

Rastopite maslac u tavi na laganoj vatri, dodajte vrhnje za kuhanje, sol te tartufe i vrganje. Lagano promiješajte i kušajte okus. Prema potrebi začinite. Umakom prelijte kuhane i ocijeđene njoke, dodajte ribani parmezan i, po želji, nekoliko kapi maslinovog ulja s okusom bijelog tartufa.

Proizvod konzumirati u roku od sedam dana od dana otvaranja.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vina Zigante

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Njega tijela

EKO SPUŽVA LUFA

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Bagremov med

Med Bagrem

10,00 eur/kom

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Pršut

Drniški pršut

20,00 eur/kg

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom