Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.
U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.
Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.
Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.
Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.
Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.
Dobar tek!!
Komentari
Dodaj komentarIf COH was performed with clomiphene citrate, the patient took 100 mg for 5 days, from cycle day 2 to 6, following a baseline transvaginal ultrasound scan generic cialis from india
bubawagma 16.03.2023 07:15
Effectiveness of anastrozole in men viagra boys welfare jazz
abselay 30.06.2023 20:38
Komentiraj