Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

14,00 eur/kom

Meso divljači

13,27 eur/kg

Poriluk

1,00 eur/kg

Ostalo

9,00 eur/kom

Poklon paketi

15,00 eur/kom

Maslinovo ulje

18,00 eur/kom

Sušene mesne prerađevine

25,00 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Meso peradi

1,30 eur/kg

Vosak

1,00 eur/kom

Bijela morska riba

9,29 eur/kg

Sok od rajčice (salsa)

5,00 eur/kom

Eko proizvodi

2,00 eur/kom

Špageti

1,00 eur/kom

Pinđur

8,00 eur/L