Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg