Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Krumpir

Mladi krumpir

1,20 eur/kg

Kristalka

Salata kristal

1,30 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom