Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Marinirane kozice

0,10 kn/kom

Livadni med

Med livadni

60,00 kn/kg

Eko proizvodi

Prirodni biljni sirupi

75,00 kn/kom

Eko proizvodi

Prodajem eko kukuruz

3,00 kn/kg

Bagremov med

Med-bagrem

60,00 kn/kg

Meso peradi

Eko piletina

25,00 kn/kg

Dimljeni mesni proizvodi

Božićni poklon paketi

180,00 kn/kom

Ostalo

PREMIUM TOPLA ČOKOLADA ''FINO'' 200g

10,00 kn/kom

Svinjsko meso

Crne slavonske svinje - EKO i otvoreni uzgoj

16,00 kn/kg

Batat

BATAT

12,00 kn/kg

Eko proizvodi

Bučino ulje 0.75 l

80,00 kn/kom

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

55,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO voće

10,00 kn/kg

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

15,00 kn/kom

Sadnice

EKO GRMOLIKA RAJČICA

15,00 kn/kom