Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Eko proizvodi

Prirodni biljni sirupi

9,95 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

19,91 eur/kom

Roze vina

Sagul Rosé

8,63 eur/kom

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

1,99 eur/kom

Bagremov med

Med-bagrem

7,96 eur/kg

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

7,30 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

DOMAĆA TJESTENINA OD PIROVOG BRAŠNA I DOMAĆIH JAJA

2,00 eur/kg

Meso peradi

Eko piletina

3,32 eur/kg

Ostalo

Čvarci Fra Luka

15,93 eur/kg

Prepeličja jaja

Jaja Japanskih Prepelica

0,20 eur/kom

Ostalo

AROMA U PRAHU - LJEŠNJAK 100g

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Matična mliječ

Matična mliječ

19,00 eur/kom

Batat

BATAT

1,59 eur/kg