Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg