Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom