Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Iznutrice

Potražujemo goveđe iznutrice

0,13 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg