Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Gin

Bogowski gin 0,7l

36,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Gin

Bogowski vanila gin

32,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom