Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Jabuke

EKO Jabuka Gala

2,40 eur/kg

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Prirodni (100%) sokovi

Eko 100% sok sibirske borovnice - haskapa

12,00 eur/L

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom