Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Zečije meso

Meso domaćeg kunića/zeca

10,00 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Cvjetni med

Cvjetni med za ugostiteljstvo (12gx100 kom)

10,00 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Med s dodacima

Imuno med- 900 g

12,00 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg