Ljetna salata

Slane inćune dobro operite i očistite (odvojite od kosti).

Povrće narežite na manje kockice te stavite u zdjelu, povrh toga posložite filete slanih inćuna.

Dodajte nasjeckane kapare i začinite po želji, sitno nasjeckajte peršin i zalijte sve maslinovim uljem.

Nježno ju promiješate i ostavite u hladnjaku sat vremena da se okusi sjedine.

Uz ovu osvježavajuću ljetnu salatu poslužite na trokutiće narezane kriške prepečenog kruha.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg