Ljetna salata

Slane inćune dobro operite i očistite (odvojite od kosti).

Povrće narežite na manje kockice te stavite u zdjelu, povrh toga posložite filete slanih inćuna.

Dodajte nasjeckane kapare i začinite po želji, sitno nasjeckajte peršin i zalijte sve maslinovim uljem.

Nježno ju promiješate i ostavite u hladnjaku sat vremena da se okusi sjedine.

Uz ovu osvježavajuću ljetnu salatu poslužite na trokutiće narezane kriške prepečenog kruha.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg