Ljetna salata

Slane inćune dobro operite i očistite (odvojite od kosti).

Povrće narežite na manje kockice te stavite u zdjelu, povrh toga posložite filete slanih inćuna.

Dodajte nasjeckane kapare i začinite po želji, sitno nasjeckajte peršin i zalijte sve maslinovim uljem.

Nježno ju promiješate i ostavite u hladnjaku sat vremena da se okusi sjedine.

Uz ovu osvježavajuću ljetnu salatu poslužite na trokutiće narezane kriške prepečenog kruha.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg