Ljetna salata

Slane inćune dobro operite i očistite (odvojite od kosti).

Povrće narežite na manje kockice te stavite u zdjelu, povrh toga posložite filete slanih inćuna.

Dodajte nasjeckane kapare i začinite po želji, sitno nasjeckajte peršin i zalijte sve maslinovim uljem.

Nježno ju promiješate i ostavite u hladnjaku sat vremena da se okusi sjedine.

Uz ovu osvježavajuću ljetnu salatu poslužite na trokutiće narezane kriške prepečenog kruha.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L

Tikvice

0,01 eur/kg

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Krumpir

1,00 eur/kg

Ostalo

0,66 eur/kg

Pastrva

3,98 eur/kg

Lignje

0,01 eur/kg

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Špageti

1,00 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Melem

20,00 eur/kom