Ljetna salata

Slane inćune dobro operite i očistite (odvojite od kosti).

Povrće narežite na manje kockice te stavite u zdjelu, povrh toga posložite filete slanih inćuna.

Dodajte nasjeckane kapare i začinite po želji, sitno nasjeckajte peršin i zalijte sve maslinovim uljem.

Nježno ju promiješate i ostavite u hladnjaku sat vremena da se okusi sjedine.

Uz ovu osvježavajuću ljetnu salatu poslužite na trokutiće narezane kriške prepečenog kruha.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Ovčji sir

Dimljeni ovčji sir

25,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Eko proizvodi

OPG Čenić Danijel, eko čaj i prah divljeg šipka

21,00 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom