Ljetna salata

Slane inćune dobro operite i očistite (odvojite od kosti).

Povrće narežite na manje kockice te stavite u zdjelu, povrh toga posložite filete slanih inćuna.

Dodajte nasjeckane kapare i začinite po želji, sitno nasjeckajte peršin i zalijte sve maslinovim uljem.

Nježno ju promiješate i ostavite u hladnjaku sat vremena da se okusi sjedine.

Uz ovu osvježavajuću ljetnu salatu poslužite na trokutiće narezane kriške prepečenog kruha.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom