Ljetna salata

Slane inćune dobro operite i očistite (odvojite od kosti).

Povrće narežite na manje kockice te stavite u zdjelu, povrh toga posložite filete slanih inćuna.

Dodajte nasjeckane kapare i začinite po želji, sitno nasjeckajte peršin i zalijte sve maslinovim uljem.

Nježno ju promiješate i ostavite u hladnjaku sat vremena da se okusi sjedine.

Uz ovu osvježavajuću ljetnu salatu poslužite na trokutiće narezane kriške prepečenog kruha.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom