Vege ćevapčići u lepinji s lukom

Lagano
2
15 min

Sastojci

200 gr Vege pljeskavica
2 kom lepinja
4 kom luk
3 Jušna žlica začini

Vege pljeskavicu, suhu smjesu, zasipati u posudu i preliti s 1,7 dcl mlake vode. Ostaviti 5 minuta da nabubri. Doati začine po želji. Vege pljeskavica ima u svojem sastavu začine, no za ćevapčiće možemo pojačati ljutinu s chili papričicom, paprom, medvjeđim lukom i češnjakom. Mokrim rukama oblikovati ćevapčiće te peći u dubokom ulju ili u fritezi dok zlatno ne posmeđe. Lepinju također malo prepeći na ulju. Servirati ćevapčiće u lepinji s lukom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Kristalka

Salata kristal

1,30 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Krumpir

Mladi krumpir

1,20 eur/kg

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom