Vege ćevapčići u lepinji s lukom

Lagano
2
15 min

Sastojci

200 gr Vege pljeskavica
2 kom lepinja
4 kom luk
3 Jušna žlica začini

Vege pljeskavicu, suhu smjesu, zasipati u posudu i preliti s 1,7 dcl mlake vode. Ostaviti 5 minuta da nabubri. Doati začine po želji. Vege pljeskavica ima u svojem sastavu začine, no za ćevapčiće možemo pojačati ljutinu s chili papričicom, paprom, medvjeđim lukom i češnjakom. Mokrim rukama oblikovati ćevapčiće te peći u dubokom ulju ili u fritezi dok zlatno ne posmeđe. Lepinju također malo prepeći na ulju. Servirati ćevapčiće u lepinji s lukom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom