Vege ćevapčići u lepinji s lukom

Lagano
2
15 min

Sastojci

200 gr Vege pljeskavica
2 kom lepinja
4 kom luk
3 Jušna žlica začini

Vege pljeskavicu, suhu smjesu, zasipati u posudu i preliti s 1,7 dcl mlake vode. Ostaviti 5 minuta da nabubri. Doati začine po želji. Vege pljeskavica ima u svojem sastavu začine, no za ćevapčiće možemo pojačati ljutinu s chili papričicom, paprom, medvjeđim lukom i češnjakom. Mokrim rukama oblikovati ćevapčiće te peći u dubokom ulju ili u fritezi dok zlatno ne posmeđe. Lepinju također malo prepeći na ulju. Servirati ćevapčiće u lepinji s lukom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Ostalo

Mangosteen

22,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Konzervirane masline na domaći način

4,65 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Gotovi proizvodi

toFINO! Začin s Vrganjima

6,00 eur/kom

Ostalo

AROMA U PRAHU - BANANA 1 kg

70,00 eur/kg

Kozji sir

Meki kozji sir

13,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Kozji sir

Polutvrdi kozji sir

20,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Kava

3 U 1 LEDENA KAVA U PRAHU (ICE COFFEE)

8,80 eur/kg

Sadnice

Sadnice voća

20,00 eur/kom

Trešnje

Trešnje

10,00 eur/kg

Sadnice

CHAYOTE - MEKSIČKI KRASTAVAC

3,98 eur/kom