Vege ćevapčići u lepinji s lukom

Lagano
2
15 min

Sastojci

200 gr Vege pljeskavica
2 kom lepinja
4 kom luk
3 Jušna žlica začini

Vege pljeskavicu, suhu smjesu, zasipati u posudu i preliti s 1,7 dcl mlake vode. Ostaviti 5 minuta da nabubri. Doati začine po želji. Vege pljeskavica ima u svojem sastavu začine, no za ćevapčiće možemo pojačati ljutinu s chili papričicom, paprom, medvjeđim lukom i češnjakom. Mokrim rukama oblikovati ćevapčiće te peći u dubokom ulju ili u fritezi dok zlatno ne posmeđe. Lepinju također malo prepeći na ulju. Servirati ćevapčiće u lepinji s lukom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Prirodni (100%) sokovi

Eko 100% sok sibirske borovnice - haskapa

12,00 eur/L

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom