Pečene kobasice

Lagano
4
10 min

Sastojci

4 kom kobasice Vege&Dobro
2 Prstohvat ulje za pečenje
300 gr prilog

Kobasice izvadimo iz plastične vrećice. Ako ih kuhamo, tada ih ne gulimo iz folije, već ih kuhamo nekoliko minuta te nakon kuhanja odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice te ogulimo foliju i serviramo. Ako pak kobasice pečemo na vrućem ulju ili roštilju, tada prvo odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice, ogulimo foliju te oguljene kobasice pečemo. Kobasice lagano okrećemo kako bi dobile hrskavu koricu izvana. Nakon što su dobile hrskavu koricu sa svih strana znamo da su spremne za serviranje. Poslužujemo ih uz prilog, kiselo zelje ili kao hot dog koji je posebno drag djeci.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

Bučino ulje 100 % hladno prešano 500 ml

80,00 kn/kom

Batat

Batat- nova berba

7,00 kn/kg

Ulje repice

Ulje repice

1,00 kn/L

Matična mliječ

MATIČNA MLIJEČ

150,00 kn/kom

Eko proizvodi

Eko sijeno

1,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO voće

10,00 kn/kg

Svinjsko meso

ODOJCI

18,00 kn/kg

Meso divljači

Jelen obični

3500,00 kn/kom

Svinjsko meso

Svježe domaće svinjsko meso

20,00 kn/kg

XL jaja težine iznad 73 g

JAJA - DOMAĆA

1,00 kn/kom

Proizvodi bez šećera

Chameleon gin 0.7l

200,00 kn/kom

Ostalo

DOMAĆI MLINCI INTEGRALNI

10,00 kn/kg

Prirodni (100%) sokovi

Sok od jabuke 3l bag in box

37,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO ŠINJORINA MANDARINA PEKMEZ 212 ML

25,00 kn/kom

Med s dodacima

Imunomed 280g

40,00 kn/kom