Pečene kobasice

Lagano
4
10 min

Sastojci

4 kom kobasice Vege&Dobro
2 Prstohvat ulje za pečenje
300 gr prilog

Kobasice izvadimo iz plastične vrećice. Ako ih kuhamo, tada ih ne gulimo iz folije, već ih kuhamo nekoliko minuta te nakon kuhanja odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice te ogulimo foliju i serviramo. Ako pak kobasice pečemo na vrućem ulju ili roštilju, tada prvo odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice, ogulimo foliju te oguljene kobasice pečemo. Kobasice lagano okrećemo kako bi dobile hrskavu koricu izvana. Nakon što su dobile hrskavu koricu sa svih strana znamo da su spremne za serviranje. Poslužujemo ih uz prilog, kiselo zelje ili kao hot dog koji je posebno drag djeci.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maline

Maline

60,00 kn/kg

Tinktura

Tinktura od industrijske konoplje 100 ml

100,00 kn/kom

Krumpir

PLAVI KRUMPIR

15,00 kn/kg

Eko proizvodi

MALINA CRVENA EKO

50,00 kn/kg

Kupine

Bobičasto voće

10,00 kn/kg

Nojeva jaja

Nojevo jaje iz slobodnog uzgoja

27,00 eur/kg

Energetske pločice

BIO proteinska pločica - MIX paket / 15kom

225,00 kn/kom

Borovnica

Svježe borovnice

60,00 kn/kg

Kupine

kupine

40,00 kn/kg

Bagremov med

Med-bagrem

60,00 kn/kg

Svinjsko meso

Potražujemo smrznuto svinjsko meso

1,00 eur/kg

Ostalo

Magareće mlijeko

200,00 kn/L

Svinjsko meso

Meso i prerađevine od crne slavonske svinje

25,00 kn/kg

Višnje

Svježe višnje (velike)

20,00 kn/kg

Bijela vina

Bijelo vino Couve - mješavina sorti graševina i zeleni silvanac

16,00 kn/L