Kobasice u crnom pinotu

Lagano
2
20 min

Sastojci

3 dcl Crni pinot ''Najman''
2 kom kobasice domaće
1 Jušna žlica škrobno brašno

Pomiješajte vino s istom količinom vode (3,5 dl) te ulijte u lončić. Kobasice stavite u tekućinu te stavite na laganu vatru da zakipi. Kuhajte oko 10-15 minuta . Kobasice izvadite i odložite na toplo.

Škrobno brašno razmutute s 2 žlice vode i ukuhajte u tekućinu u kojoj su se kuhale kobasice. Kobaice narežite na veće komade te prelijte s malo tekućine od kuhanja. Poslužite vruće uz domaći kukuruzni ili raženi kruh.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vinarija Najman

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Sušene kobasice

Divljač jelen - Salama od mesa istarske divljači-jelena s teranom

168,75 kn/kg

Dodatak prehrani

Hladno prešano ulje crnog kima (Nigella sativa) 250 ml

130,00 kn/kom

Pir

Domaće brašno, kaše i mekinje

6,00 kn/kom

Bučino ulje

Bučino ulje

60,00 kn/L

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko ekološko maslinovo ulje

100,00 kn/kom

Eko proizvodi

Mješavina meda s peludom i propolisom 450g

55,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje - Istarska bjelica (1l)

105,00 kn/L

Bučino ulje

Bučino ulje 100%

120,00 kn/L

Makaroni

Tjestenina

1,00 kn/kg

Med s dodacima

Api dodatak – Med s dodatkom propolisa, 450 g

147,00 kn/kom

Slanina

Domaća slanina

1,00 kn/kg

Eko proizvodi

Eko integralno pirovo brašno

12,00 kn/kg

Prirodni (100%) sokovi

Domaći sok od jabuke i mrkve

14,00 kn/L

Sapuni

Prirodni sapuni

17,50 kn/kom

Batat

BATAT - EKO uzgoj, narančasti

15,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice