Kobasice u crnom pinotu

Lagano
2
20 min

Sastojci

3 dcl Crni pinot ''Najman''
2 kom kobasice domaće
1 Jušna žlica škrobno brašno

Pomiješajte vino s istom količinom vode (3,5 dl) te ulijte u lončić. Kobasice stavite u tekućinu te stavite na laganu vatru da zakipi. Kuhajte oko 10-15 minuta . Kobasice izvadite i odložite na toplo.

Škrobno brašno razmutute s 2 žlice vode i ukuhajte u tekućinu u kojoj su se kuhale kobasice. Kobaice narežite na veće komade te prelijte s malo tekućine od kuhanja. Poslužite vruće uz domaći kukuruzni ili raženi kruh.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vinarija Najman

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Zečije meso

Meso domaćeg kunića/zeca

10,00 eur/kg

Med s dodacima

Imuno med- 900 g

12,00 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg