Kobasice u crnom pinotu

Lagano
2
20 min

Sastojci

3 dcl Crni pinot ''Najman''
2 kom kobasice domaće
1 Jušna žlica škrobno brašno

Pomiješajte vino s istom količinom vode (3,5 dl) te ulijte u lončić. Kobasice stavite u tekućinu te stavite na laganu vatru da zakipi. Kuhajte oko 10-15 minuta . Kobasice izvadite i odložite na toplo.

Škrobno brašno razmutute s 2 žlice vode i ukuhajte u tekućinu u kojoj su se kuhale kobasice. Kobaice narežite na veće komade te prelijte s malo tekućine od kuhanja. Poslužite vruće uz domaći kukuruzni ili raženi kruh.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vinarija Najman

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Meso peradi

Eko piletina

25,00 kn/kg

Limun

Limun

5,00 kn/kg

Njega lica

KREMA ZA LICE RUŽMARIN 50 ml

150,00 kn/kom

Čaj od lavande

Čaj

1,00 kn/kom

Bijeli luk

Češnjak

40,00 kn/kg

Prirodni (100%) sokovi

EKO SOK OD JABUKA

15,00 kn/L

Slanina

Domaća slanina

1,00 kn/kg

Bučino ulje

Čisto bučino ulje 1 l

100,00 kn/L

Bijela vina

Rajnski Rizling 2018

30,00 kn/kom

Lješnjak

Lješnjak (očišćeni)

65,00 kn/kg

Eko proizvodi

LASTOVSKI UMAK OD RAJČICE

20,00 kn/kom

Sapuni

GEL ZA DEZINFEKCIJU RUKU

49,00 kn/kom

Med s dodacima

Pulmomed – Med s trpucem i crnim sljezom za gornje dišne putove, 450 g

132,00 kn/kom

Njega lica

Hladno prešano ulje sikavice 100 ml

60,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Extra djevičansko maslinovo ulje...Istra

70,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice