Kobasice u crnom pinotu

Lagano
2
20 min

Sastojci

3 dcl Crni pinot ''Najman''
2 kom kobasice domaće
1 Jušna žlica škrobno brašno

Pomiješajte vino s istom količinom vode (3,5 dl) te ulijte u lončić. Kobasice stavite u tekućinu te stavite na laganu vatru da zakipi. Kuhajte oko 10-15 minuta . Kobasice izvadite i odložite na toplo.

Škrobno brašno razmutute s 2 žlice vode i ukuhajte u tekućinu u kojoj su se kuhale kobasice. Kobaice narežite na veće komade te prelijte s malo tekućine od kuhanja. Poslužite vruće uz domaći kukuruzni ili raženi kruh.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vinarija Najman

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Njega lica

Kraljevski Anti-age serum od Ruže

25,00 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom