Kremasto savršenstvo - Makalo

Lagano
2
15 min

Sastojci

1 kom Češnjak - glavica
100 gr Maslac
1 Prstohvat sol

1. Očistite češnjak i izmiksajte ga s octom dok ne dobijete kremastu smjesu.

2. Posolite i dodajte rastopljeni maslac kap po kap, kao da radite majonezu, miksajući dok ne dobijete glatki namaz.

Makalo je odličan prilog ribi, mesu s roštilja....ali izvrstan je i na pečenom tostu :-)

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Meso peradi

1,30 eur/kg

Cvjetni med

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

18,00 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Pinđur

8,00 eur/L

Eko proizvodi

2,00 eur/kom

Sušene mesne prerađevine

25,00 eur/kg

Poklon paketi

15,00 eur/kom

Meso divljači

13,27 eur/kg

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Bijela morska riba

9,29 eur/kg

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Špageti

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Sok od rajčice (salsa)

5,00 eur/kom