Međimurska juha od heljde

Lagano
4
30 min

Sastojci

1 kom Luk
50 gr Heljdina kaša natural Siladi
7 dcl Temeljac (domaći ili iz kocke)
1 Jušna žlica Ulje
1 Prstohvat Sjeckano lišće peršina
1 Prstohvat Prema potrebi još papra i soli
1 kom Češanj češnjaka
1 kom List sušenog lovora

Luk nasjeckati, pržiti na malo ulja pa dodati oprane narezane vrganje i nasjeckani češanj češnjaka. Luk i vrganje pirjati, ako je potrebno podlijevati s malo vode. Kad vrganji omekšaju, dodati opranu i ocijeđenu heljdinu kašu, lagano promiješati i dodati začine.

Prema potrebi podlijevati s još vode i kuhati desetak minuta, dok kaša ne omekša.

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG SILADI

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Voćni likeri

Liker od dinje - 0,5 l

150,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO BRAŠNO

20,00 kn/kg

Prirodni (100%) sokovi

IMMUN-O2 - Sok Od Goji Bobica

180,00 kn/L

Panceta

Delikatese Buršić - istarski čips od pancete

30,00 kn/kom

Ostalo

Gulaš od "boškarina" (polugotov proizvod)

150,00 kn/kom

Biska

Biska

129,00 kn/L

Jogurt

Božićni jogurt sa cimetom i medom

8,00 kn/kom

Konopljino brašno

Konopljino brašno

1,00 kn/kom

Dodatak prehrani

"Četrir lopova" funkcionalni dodatak prehrani 250g

67,00 kn/kom

Proizvodi bez šećera

Iguana gin 0.7l

250,00 kn/kom

Gin

Gin Bijeli Gusak No.1

144,00 kn/kom

Slanina

DEDA KROLO- PREMIUM DIMLJENA SLANINA

110,00 kn/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Istarska bjelica

70,00 kn/L

Bijela vina

Malvazija Istarska 0,75l

40,00 kn/kom

Čokolade

Bučine koštice u tamnoj čokoladi

20,00 kn/kom