Međimurska juha od heljde

Lagano
4
30 min

Sastojci

1 kom Luk
50 gr Heljdina kaša natural Siladi
7 dcl Temeljac (domaći ili iz kocke)
1 Jušna žlica Ulje
1 Prstohvat Sjeckano lišće peršina
1 Prstohvat Prema potrebi još papra i soli
1 kom Češanj češnjaka
1 kom List sušenog lovora

Luk nasjeckati, pržiti na malo ulja pa dodati oprane narezane vrganje i nasjeckani češanj češnjaka. Luk i vrganje pirjati, ako je potrebno podlijevati s malo vode. Kad vrganji omekšaju, dodati opranu i ocijeđenu heljdinu kašu, lagano promiješati i dodati začine.

Prema potrebi podlijevati s još vode i kuhati desetak minuta, dok kaša ne omekša.

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG SILADI

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

XL jaja težine iznad 73 g

JAJA - DOMAĆA

1,00 kn/kom

Tinktura

TINKTURA OD IMELE

140,00 kn/kom

Drugi sirevi

Sir

40,00 kn/kg

Crna vina

Crno vino

1,00 kn/L

Viljamovka

VILJAMOVKA JEBENICA 1.0L

0,10 kn/L

Pršut

ISTARSKI PRŠUT

185,00 kn/kom

Jabuke

Jabuke

5,00 kn/kg

Kravlje mlijeko

Svježe mlijeko

1,00 kn/L

Pršut

Istarski pršut Jelenić

200,00 kn/kg

Eko proizvodi

ŠINJORINA SMOKVA eko pekmez 100% svježa smokva

3,00 eur/kom

Prirodni (100%) sokovi

Sok od jabuke 3l bag in box

37,00 kn/kom

Poklon paketi

Poklon paket aronija

100,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO voće

10,00 kn/kg

Grožđe

Grožđe bijelo i crno...Istra

1,00 kn/kg

Biska

Biska

129,00 kn/L