Fini bijeli kruh

Srednje
10
40 min

Sastojci

400 gr glatko brašno t-550
100 gr oštro brašno t-400
1 kom suhi kvasac
1 Jušna žlica svinjska mast
1 Jušna žlica sol
1 Jušna žlica šećer
2 Jušna žlica jogurt
1 dcl voda
2 dcl mlijeko

Umijesiti glatko dizano tijesto i pustiti da se podupla na toplom mjestu. Nakon toga oblikovati tijesto u kalup za kruh i peći 45 minuta na 180 stupnjeva. Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG SILADI

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Med s dodacima

Imuno med- 900 g

12,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Cvjetni med

Cvjetni med za ugostiteljstvo (12gx100 kom)

10,00 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Zečije meso

Meso domaćeg kunića/zeca

10,00 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L