Fini bijeli kruh

Srednje
10
40 min

Sastojci

400 gr glatko brašno t-550
100 gr oštro brašno t-400
1 kom suhi kvasac
1 Jušna žlica svinjska mast
1 Jušna žlica sol
1 Jušna žlica šećer
2 Jušna žlica jogurt
1 dcl voda
2 dcl mlijeko

Umijesiti glatko dizano tijesto i pustiti da se podupla na toplom mjestu. Nakon toga oblikovati tijesto u kalup za kruh i peći 45 minuta na 180 stupnjeva. Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG SILADI

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Repa

Svježa repa

1,00 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket 3x čokoladne bučine koštice

12,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg