Fini bijeli kruh

Srednje
10
40 min

Sastojci

400 gr glatko brašno t-550
100 gr oštro brašno t-400
1 kom suhi kvasac
1 Jušna žlica svinjska mast
1 Jušna žlica sol
1 Jušna žlica šećer
2 Jušna žlica jogurt
1 dcl voda
2 dcl mlijeko

Umijesiti glatko dizano tijesto i pustiti da se podupla na toplom mjestu. Nakon toga oblikovati tijesto u kalup za kruh i peći 45 minuta na 180 stupnjeva. Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG SILADI

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Slatki likeri

Biljni liker od hvarskih trava

90,00 kn/kom

Biska

Rakija Biska 0.5 l

50,00 kn/kom

Smrznuta gotova jela

Rižoto s piletinom, povrćem i gljivama

35,00 kn/kom

Bijelo brašno (tip 400 i tip 550)

Pšenično brašno tip 550 glatko

5,00 kn/kg

Prirodni (100%) sokovi

Matični sok od aronije 1L-dobitnik Velike ZLATNE medalje za kvalitetu

60,00 kn/L

Slastice i kolači

Kolači Mix

100,00 kn/kg

Poriluk

Poriluk

1,00 kn/kg

Smrznuta gotova jela

Mesne okruglice u paradajz umaku

40,00 kn/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

80,00 kn/kom

Salata

Salata

1,00 kn/kg

Ostalo

KUŠAONICA VOĆNOG VINA I LIKERA

50,00 kn/kom

Ostalo

Ocat

1,00 kn/L

Batat

Batat

1,00 kn/kg

Prirodne otopine

Sølv Ionsko-koloidno srebro 500 ml.

90,00 kn/kom

Peršin

Peršin

1,00 kn/kg