Salata sa batatom i bademima

Lagano
2
35 min

Sastojci

2 kom Batat
75 gr Bademi
1 kom Crveni luk
35 gr Sušene brusnice
150 gr Feta sir
1 Jušna žlica Maslinovo ulje
2 Jušna žlica Limunov sok
1 Jušna žlica Agavin sirup
1 Jušna žlica Soja umak
1 Prstohvat Peršin, sol i papar

Batat operite, ogulite i narežite na kockice. Pecite 15 minuta na 200°C. Preokrenite batat i pecite dok ne porumeni i omekša, još oko 10 minuta.

Bademe prerežite po pola i prepržite bez ulja na tavi. Luk narežite na male komadiće. Pomiješajte limunov sok, agavin sirup i soja umak. Dodajte maslinovo ulje i na kraju u smjesu dodajte himalajsku sol i papar.

U velikoj zdjeli pomiješajte sve pripremljene sastojke, dodajte batat i sir. Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Šljive

Svježe šljive

50,00 kn/kg

Magareće mlijeko

Zamrznuto magareće mlijeko

400,00 kn/L

Gin

Old Pilots Gin – London Dry Gin 0,7 L

325,00 kn/L

Usitnjeno oblikovano meso

Burger od istarskog goveda-boškarina

118,75 kn/kg

XL jaja težine iznad 73 g

JAJA - DOMAĆA

1,00 kn/kom

Grožđe

Grožđe bijelo i crno...Istra

1,00 kn/kg

Bučino ulje

Bučino ulje 100 % hladno prešano 500 ml

80,00 kn/kom

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

60,00 kn/kg

Bijela vina

TERRE BIANCHE CUVÉE BLANC RISERVA

151,00 kn/L

Džemovi

Džemovi

1,00 kn/kom

Med s dodacima

Imunomed 280g

40,00 kn/kom

Tinktura

DETOX TINKTURA (Đumbir - Kopriva - Zeleni čaj)

130,00 kn/kom

Eko proizvodi

Granulat sikavice 250g

50,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO voće

10,00 kn/kg

Batat

Batat iz domaćeg uzgoja

10,00 kn/kg