Kajgana od jaja sa pancetom

Svježa ja razmutino u posudi, te dodamo začina po zelji, i na kraju slatko vrhnje. Pancetu narežemo na tanke šnite, te ju naglo prepržimo na maslacu. Maknemo pancetu sa strane, te na istu tavu istresmo jaja uz stalno miješanje sve dok se smjesa ravnomjerno ne stegne. Tako pripremljena jaja poslužimo na toplom tanjuru i ukrasimo sa preprženom pancetom te rastopljenim malacem.

Kajgana mora biti svijetlo žute boje, te imati glatku smjesu kada se servira na tanjur.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

dfdsfds

rose 17.07.2018 10:34

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg