Orada na dalmatinski

Opranu oradu posušite i posolite.

Utrobu napunite paprom i nasjeckanim peršinom te ju umočite u ulje i stavite na umjereni žar.

Dok se lagano peče oko 45 minuta, povremeno ju premažite uljem.

Kao prilog ovom jelu poslužite blitvu na lešo sa krumpirom i češnjakom.

Ribu prelijte maslinovim uljem.

Posebno pripremite umak od 1,5 dl maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka!

Navedene količine su za obrok za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg