Orada na dalmatinski

Opranu oradu posušite i posolite.

Utrobu napunite paprom i nasjeckanim peršinom te ju umočite u ulje i stavite na umjereni žar.

Dok se lagano peče oko 45 minuta, povremeno ju premažite uljem.

Kao prilog ovom jelu poslužite blitvu na lešo sa krumpirom i češnjakom.

Ribu prelijte maslinovim uljem.

Posebno pripremite umak od 1,5 dl maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka!

Navedene količine su za obrok za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Propolis

Propolis

45,00 kn/kom

Nojeva jaja

Nojevo jaje iz slobodnog uzgoja

27,00 eur/kg

Krumpir

PLAVI KRUMPIR

15,00 kn/kg

Bistri

NatureEKO Sok ARONIJA&HASKAP - 0.5l

25,00 kn/kom

Bijela vina

Bijelo vino Couve - mješavina sorti graševina i zeleni silvanac

16,00 kn/L

Svinjsko meso

Potražujemo smrznuto svinjsko meso

1,00 eur/kg

Meso divljači

Potražujem meso od divljači

100,00 kn/kg

Kupine

kupine

40,00 kn/kg

Smokve

Otkup svježe smokve

3,00 kn/kom

Meso divljači

Meso od jelena

0,10 kn/kg

Kupine

Bobičasto voće

10,00 kn/kg

Dimljeni mesni proizvodi

DOMAĆI ČVARCI+KOBASICA CRNE SLAVONSKE SVINJE, PROMO PAKIRANJE

80,00 kn/kom

Ostalo

PREMIUM TOPLA ČOKOLADA ''FINO'' 200g

9,00 kn/kom

Svinjsko meso

Meso i prerađevine od crne slavonske svinje

25,00 kn/kg

Bagremov med

Med-bagrem

60,00 kn/kg