Orada na dalmatinski

Opranu oradu posušite i posolite.

Utrobu napunite paprom i nasjeckanim peršinom te ju umočite u ulje i stavite na umjereni žar.

Dok se lagano peče oko 45 minuta, povremeno ju premažite uljem.

Kao prilog ovom jelu poslužite blitvu na lešo sa krumpirom i češnjakom.

Ribu prelijte maslinovim uljem.

Posebno pripremite umak od 1,5 dl maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka!

Navedene količine su za obrok za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Čvarci Fra Luka

15,93 eur/kg

Roze vina

Sagul Rosé

8,63 eur/kom

Eko proizvodi

Ekološki uzgojen lješnjak

8,63 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Meso peradi

PERAD - EKO uzgoj - KUPUJEMO

6,64 eur/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

7,30 eur/kom

Prepeličja jaja

Jaja Japanskih Prepelica

0,20 eur/kom

Bagremov med

Med-bagrem

7,96 eur/kg

Ostalo

Orasi

8,00 eur/kg

Ostalo

AROMA U PRAHU - LJEŠNJAK 100g

10,00 eur/kom

Medna mješavina

Bronho med

11,50 eur/kom

Ostalo

Marinirane kozice

0,01 eur/kom

Avokado

BIO Avokado

7,57 eur/kg

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

1,99 eur/kom