Orada na dalmatinski

Opranu oradu posušite i posolite.

Utrobu napunite paprom i nasjeckanim peršinom te ju umočite u ulje i stavite na umjereni žar.

Dok se lagano peče oko 45 minuta, povremeno ju premažite uljem.

Kao prilog ovom jelu poslužite blitvu na lešo sa krumpirom i češnjakom.

Ribu prelijte maslinovim uljem.

Posebno pripremite umak od 1,5 dl maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka!

Navedene količine su za obrok za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Iznutrice

Potražujemo goveđe iznutrice

0,13 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom