Orada na dalmatinski

Opranu oradu posušite i posolite.

Utrobu napunite paprom i nasjeckanim peršinom te ju umočite u ulje i stavite na umjereni žar.

Dok se lagano peče oko 45 minuta, povremeno ju premažite uljem.

Kao prilog ovom jelu poslužite blitvu na lešo sa krumpirom i češnjakom.

Ribu prelijte maslinovim uljem.

Posebno pripremite umak od 1,5 dl maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka!

Navedene količine su za obrok za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Prirodni (100%) sokovi

Eko 100% sok sibirske borovnice - haskapa

12,00 eur/L

Jabuke

EKO Jabuka Gala

2,40 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg