Orada na dalmatinski

Opranu oradu posušite i posolite.

Utrobu napunite paprom i nasjeckanim peršinom te ju umočite u ulje i stavite na umjereni žar.

Dok se lagano peče oko 45 minuta, povremeno ju premažite uljem.

Kao prilog ovom jelu poslužite blitvu na lešo sa krumpirom i češnjakom.

Ribu prelijte maslinovim uljem.

Posebno pripremite umak od 1,5 dl maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka!

Navedene količine su za obrok za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Žižolera 0.5l

30,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Bijela vina

Sauvignon 2019

5,97 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO mladi luk

5,00 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Juneće meso

Mlada junad

1000,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom