Ponuda

Srijemska kobasica

kn  -  70,00/1kg  •  68,00/100kg  •  66,00/1000kg

EUR  -  8,75 /1kg  •  8,5 /100kg  •  8,25 /1000kg

Država

Hrvatska

Dostupna količina

1,000 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Jedan od važnih čimbenika razvitka ovog kraja je i crna slavonska svinja koja se osim na pašnjaku Čistine može vidjeti i po torovima mjesnih obiteljskih gospodarstava.

To je hrvatska autohtona pasmina svinja koja se tradicionalno uzgaja na ovim prostorima te je kao takva zaštićena Zakonom o zaštiti izvornih pasmina od izumiranja. Posebno je značajna što je vrlo otporna. Može se s lakoćom uzgajati ekstenzivnim načinom, odnosno na pašnjaku.Meso joj je vrlo kvalitetno te se od zrelih odraslih crnih svinja, odnosno njihovog mesa kao sirovine, pripremaju vrlo kvalitetni proizvodi (kulen i kobasice) i predstavljaju posebno zdravu hranu jer se dobiva zdravim načinom uzgoja.

Tako se i na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu ANDABAKA uzgaja ova cijenjena pasmina. OPG ANDABAKA može se pohvaliti izradom tradicionalnih suhomesnatih proizvoda od najkvalitetnijeg mesa crne slavonske pasmine svinja, začinjenim prirodnim začinima.

Izdvajamo kobasice, špek i KULEN od crne slavonske pasmine svinja koji su po kvaliteti

iznad svih ostalih suhomesnatih proizvoda proizvedenih od plemenitih (hibridnih) pasmina svinja te na temelju prirodnog uzgoja KULEN a i ostali naši suhomesnati proizvodi proizvedeni od mesa crne slavonske pasmine svinja zauzimaju visoko mjesto u proizvodnji ZDRAVE HRANE.

Govorimo:

Proizvođač

Opg Andabaka
OPG

V.Nazora 79
Otok 32252
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

opgandabaka@net.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Burza hrane preporučuje

Sušene kobasice

Boškarin tartufi - Salama s mesom istarskog goveda-boškarina i tartufom

256,25 kn/kg

Pršut

Istarski pršut Jelenić

200,00 kn/kg

Slanina

Domaća slanina

1,00 kn/kg

Sušene kobasice

Divljač jelen - Salama od mesa istarske divljači-jelena s teranom

168,75 kn/kg

Sušene kobasice

Boškarin istarska malvazija - Kobasica od mesa istarskog goveda-boškarina s malvazijom

168,75 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice