Web trgovine

Webshop

Tvrtka: Nutmaz

Opis: Firma NUTMAZ bavi se ekološkim uzgojem i preradom orašastih plodova i sjemenki. Kako i sami brinemo o našem zdravlju i pazimo što unosimo u sebe, tako su i posljedično rasle naše ideje i nastali ovi super zdravi proizvodi koji su u potpunosti čisti bez konzervansa, aditiva, emulgatora, okrunjeni znakovima kvalitete EKO i VEGAN.

Webshop

Tvrtka: Menestys

Opis: Iguana gin je hrvatski premium gin, ručno rađen, koji u svojoj proizvodnji ne koristi arome i umjetne boje. Prvi gin na hrvatskom tržištu koji mijenja boju u dodiru s tonikom. Gin je dobiven maceracijom i destilacijom korijandera, borovice, ružinih latica, đumbira, gorke narančine kore i egzotičnih biljaka s Tajlanda koje mu daju specifičnu osobinu i woow efekt.

Webshop

Tvrtka: Destilerija Krulcic

Opis: Obrt za proizvodnju vina i destilata Krulčić koji posluje od 2006. godine sa sjedištem u Lindaru nedaleko od Pazina može Vam ponuditi vina i rakije vrhunske kvalitete. Mješavina mediteranske kulture i tradicije zrcali se u stilu i plemenitosti Destilerije Krulčić.

Webshop

Tvrtka: OPG Vošten Roberto

Opis: Ekstra djevičansko maslinovo ulje, intezivno zlatno-žute boje, blagih zelenkastih nijansi, jakog aromatičnog okusa i mirisa, delicija je uz svako vaše jelo. Stoljetni rast maslina, ručna berba, prirodna obrada te hladno prešano maslinovo ulje dovelo nas je u svjetski vodič "Flos Olei" već nekoliko godina uzastopce.

Webshop

Tvrtka: GRANA

Opis: Tim inženjera kvalitete/sigurnosti hrane te strojarstva koji su odlučili napraviti potreban iskorak i ponuditi tržištu malu promjenu u složenom prehrambenom sustavu. Naša visoka razina specijalizacije, dosljednost u kvaliteti proizvoda i trajni interes za zdravom prirodnom bezglutenskom ishranom, čine nas pouzdanim dugoročnim partnerom.

Webshop

Tvrtka: OPG ŠPOLJAR DAVOR

Opis: Bavimo se uzgojem osnovnih ratarskih kultura, ljekovitog bilja (kamilice) i buče golice od koje proizvodimo naše Premium proizvode! Četiri generacije kao garancija kvalitete.

Webshop

Tvrtka: Pjenušci i vina Josipović

Opis: Slijedeći želju za proizvodnjom pjenušaca, koja nije bila svojstvena Slavoniji, drsko smo krenuli „kontra struje“. Zadali smo si cilj ne proizvesti još jednu kopiju šampanjca, već ostati vjerni sebi i proizvesti nešto novo i prepoznatljivo jer želimo da kupci u budućnosti traže baš to - slavonski pjenušac.

Webshop

Tvrtka: Exotic King

Opis: Poduzeće Šulog d.o.o. osnovano je 1996. godine, sa jedinstvenom namjerom uzgoja egzotičnog voća i povrća. Od tada se poduzeće kontinuirano razvija, sa mogućnošću povećanja volumena i prihoda. I danas bez obzira na veličinu poduzeća isto je jedino takvog tipa u Republici Hrvatskoj - "Upravo ubrano za Vaš stol!"

Webshop

Tvrtka: OPG ČUDINA

Opis: OPG ČUDINA tradicionalni dalmatinski proizvodi

Webshop

Tvrtka: Vina Fuhtar

Opis: