Ponuda

Rosa 0.75l

eur  -  0,13/1kom  •  0,13/100kom  •  0,13/1000kom

HRK  -  0,98 /1kom  •  0,98 /100kom  •  0,98 /1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Uz hranu:

Ovo vino se odlično sljubljuje uz rižot ili tjesteninu sa morskim plodovima, posebice sa škampima. Možete ga ponuditi i kao osvježavajući aperitiv za toplo ljeto.

Vinifikacija:

Maceracija 2 sata. Vinifikacija u inox bačvi.

Opis Vina:

Polusuho je to vino kojeg proizvodimo od autothone istarske sorte Terana kojeg karakterizira jako, skladno, okruglo tijelo.

Vino Rosa odlikuje se svijetlo-ružičastom bojom. Na nosu je vrlo elegantan, čist, sa lijepim cvjetnim aromama. Vino je svježe, elegantno i lijepo zaokruženo.

Popust i dostava po dogovoru i ovisno o količini narudžbe.

Cijena na upit.

Govorimo:

Proizvođač

Vina Kabola
Vinarija

Kanedolo 90
Momjan 52462
Hrvatska
Istarska

info@kabola.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Nalazimo se na sjeverozapadu istarskog poluotoka, na 275 m nadmorske visine, a pogled nam se pruža na Alpe i Dolomite, s jedne, bogato zelenilo netaknute prirode i prekrasnu morsku panoramu, s druge strane. Naši vinogradi su smješteni na brežuljku pod nazivom Štancija i u okolici naše vinarije u Kanedolo kod Momjana. Zemlja je uglavom glinena, bogata loporom što vinima daje posebne osobine.

Kroz marljivi rad u vinogradu dobivamo grožđe koje je slika našeg kraja i podneblja. Bez dobrog grožđa nema velikih vina. To znači da priprema dobrog vina započinje već u vinogradu. Zato veliku pažnju posvećujemo upravo radu oko vinove loze, pazeći na svaki detalj, čuvajući ga kao malo dijete.

Naše grožđe pretačemo u čaše otkrivajući svu dobrotu i čari našega momjanskog kraja, sažetog u kapljicama vina Kabola.

Naše grožđe kroz kraće i duže maceracije u hrastovim bačvama, pa do amfora, dobiva posebnost i tako nastaju naše etikete Malvazija Istarska, Malvazija Unica, Amfora Malvazija, Muškat Momjanski, Pjenušac RE, Teran, Merlot, Cabernet.

Vino iz amfora je kruna našeg truda. Tu nas je priroda i zemlja najviše podarila tako da je malvazija istarska dobila jednu novu dimenziju. Kroz produženu fermentaciju u amforama, te počivanje vina bez uklanjanja dropa i taloga do kasno u proljeće, malvazija je pokazala svoju plemenitost. Grožđe se rađa iz zemlje i svoj vlastiti sok poklanja zemlji kako bi ga ona pretvorila u vino.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Prirodni biljni sirupi

9,95 eur/kom