Ponuda

Kozji sir sa koprom

kn  -  100,00/1kg  •  95,00/100kg  •  90,00/1000kg

EUR  -  12,5 /1kg  •  11,88 /100kg  •  11,25 /1000kg

Država

Hrvatska

Dostupna količina

20 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

50 km

Trenutačno najtrofejniji OPG u Hrvatskoj jest OPG Đurković iz Marjančaca - obiteljsko gospodarstvo Biserke i Josipa Đurkovića, koje se već petnaestak godina bavi uzgojem koza (francuskih alpina) i proizvodnjom nadaleko hvaljenog kozjeg sira.

Samo posljednjih godina Đurkovići su na najrazličitijim natjecanjima za kvalitetu kozjeg sira osvojili pedesetak različitih priznanja i plaketa, zbog čega ih je Hrvatska poljoprivredna agencija proglasila najtrofejnijim hrvatskim OPG-om.

Najnovija priznanja za kvalitetu sira Đurkovići su dobili na manifestaciji Eko-etno Hrvatska u Zadru, gdje su na nacionalnom stručnom senzorskom ocjenjivanju proizvoda osvojili srebrne plakete za polutvrdi i polutvrdi dimljeni sir te zlatnu plaketu za kozji sir u paprici u bučinom ulju. Desetak dana poslije, također u Zadru, na 11. izložbi ovčjih i kozjih sirova, Đurkovićima su dodijeljene dvije srebrne plakete za kozji sir pikant s feferonima i zreli kozji sir, zlatna plaketa za polutvrdi kozji sir i brončana plaketa za dimljeni kozji sir - čime su pretekli i nadaleko poznati paški sir. Po posljednje plakete u ovom nizu Đurkovići odlaze u subotu, 20. studenoga, u Grubišno Polje, gdje će im za kvalitetu proizvedenog sira na Sajmu sira biti uručena jedna zlatna i dvije srebrne plakete.

Govorimo:

Burza hrane preporučuje

Kravlji sir

Rici

120,00 kn/kg

Kravlji sir

Tuffo

210,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice