Ponuda

Kozji jogurt 1l

eur  -  0,13/1L  •  0,13/100L  •  0,13/1000L

Država

Hrvatska

Dostupna količina

100 L

Dostava kurirskom službom

Da

Sa svakim zalogajem našeg sira, dakle, ući ćete duboko u povijest, osjetit ćete okuse istarskih pašnjaka, okus mlijeka naših koza, blagu slanoću zraka s mora koje je udaljeno tek nekoliko kilometara od Kumparičke. Isto tako osjetit ćete sav ljudski trud uložen u sir kroz svakodnevno pažnju i praćenje njegova dozrijevanja u sirani. Možemo s ponosom reći da imamo polutvrde kozje sireve od nepasteriziranog (sirovog) mlijeka stare više od 30 mjeseci, koji su postali pravi gastronomski specijalitet.

Popust po dogovoru!

CIJENA PO DOGOVORU!

Govorimo:

Opis

Stancija Kumparička je obiteljsko gospodarstvo na kojem uzgajamo koze i proizvodimo kozje sireve vrhunske kvalitete. Stancija je izgrađena još u 14. stoljeću, a sada je u potpunosti obnovljena.

Na našim ekološki čistim pašnjacima, punim aromatičnog bilja, pase 170 alpskih koza. Pašnjaci se protežu na 60 hektara zemlje između Mutvorana i Krnice, na istočnoj obali Istre.

Naše proizvode načinjene iz nepasteriziraog mlijeka - skutu, svježe laktične sireve i polutvrde sireve - naći ćete u trgovini na našoj stanciji, a možete ih i naručiti pa ćemo vam ih poslati poštom.

Stancija Kumparička otvorena je cijelu godinu. Na njoj ćemo Vas sa zadovoljstvom ugostiti, možete prisustvovati gastronomskim događajima i pohađati tečajeve proizvodnje sira. Posjetitelji mogu vidjeti cijeli taj proces, od mužnje do dozrijevanja sireva.

Naše načelo je potpuno poštivanje prirode, a naš cilj je promicanje autentičnih okusa u gastronomiji. To želimo podijeliti i s Vama.

Mnogi vrhunski restorani na svom meniju nude naše sireve jer su prepoznali izvrsnost naših proizvoda. Ona se temelji na najboljem što daje priroda, ali i na ljubavi prema životinjama i zadovoljstvu u onom što radimo, a to dijele svi koji žive i rade na našoj stanciji. Posjetite nas i podijelite s nama te gušte.