Ponuda
Naruči na webshopu

CVJETNI MED 450g

eur  -  6,50/1kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Ljekovitost: Cvjetni med bogat je vitaminima i lako probavljiv, ljekovit za mnoge bolesti. Medicinski je dokazano da ovaj med blagotvorno djeluje u liječenju probavnih, plućnih i bubrežnih tegoba. Također pomaže kod bolesti srca i krvnih žila te povoljno djeluje na sve osobe kojima je potreban oporavak i dodatna energija.

Preporučena uporaba: Preporuča se svakodnevna primjena. Najbolje ga je konzumirati svakog jutra, po jednu žlicu prije doručka.

Način čuvanja: Cvjetni med se može čuvati na sobnoj temperaturi, bez utjecaja direktne sunčeve svjetlosti.

Govorimo:

Opis

Raznovrsnost naše ponude za cilj ima podariti Vam žlicu zdravlja svaki dan. Omogućiti stjecanje navike kojom možete poboljšati kvalitetu života i istražiti sva ljekovita svojstva ovog „zlatnog balzama“.

Za korisnike koji se brinu o svom zdravlju te željeti konzumirati domaći proizvod koji će ih uvijek iznova oduševiti svojom visokom kvalitetom, okusima i zdravstvenim učinkom. Opredjelili smo se samo na vrhunski med što potvrđuje brojne zlatne medalje te razna priznanja za kvalitetu meda. Nosioci smo oznake i sustava kvalitete "DOKAZANA KVALITETA Hrvatska

Tajnu proizvodnje pravog prirodnog pčelinjeg meda pčele nose u svom tijelu i organima za probavu koji taj proizvod pretvaraju u med gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani.

Nema na svijetu pčele koja proizvodi loš med, loš med rezultat je industrijskog punjenja meda ili lošeg nesavjesnog i neobrazovanog pčelara...

Burza hrane preporučuje

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom