Ponuda

Čaj od lavande 30g.

kn  -  15,00/1kom  •  14,20/100kom  •  13,50/1000kom

EUR  -  1,99 /1kom  •  1,88 /100kom  •  1,79 /1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

800 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Lavanda smiruje i jača živce, uklanja nervozu, razdražljivost, depresiju, nemir i nesanicu, pomaže kod neuralgija , išijasa, vratobolje i lumbaga.Pospješuje apetit, poboljšava probavu , čaj od lavande dobar je kod otklanjanja želučanih neuroza , pomaže kod upale sluznice želuca, nezaslađeni čaj od lavande zaustavlja proljev.

Dostava se vrši poštom!

Govorimo:

Opis

Naše gospodarstvo nalazi se na Varaždin Bregu, na brežuljkastom dijelu Hrvatskog Zagorja udaljenom 10 km od Varaždina. To je vinogradski kraj koji pogoduje i uzgoju lavande. Kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo bavimo se uzgojem i preradom lavande od 2004. godine, dok je naše druženje sa lavandom počelo prije više od 15 godina kada smo u svoj vrt zasadili nekoliko sadnica, koje su nam kasnije postale najbolja garancija da će i nasadi ovdje odlično uspijevati. Tako smo i naše nasade podigli na osunčanim brežuljastim padinama čime smo sadnicama osigurali odlične uvijete.

Uzgajamo dvije vrste , pravu lavandu (fina lavanda ) i hibridni lavandin. Lavandin na većoj površini za proizvodnju suhog cvijeta i ulja, te “finu” lavandu koju koristimo u razne svrhe od svježih buketića do lavandinog čaja i začina.

S obzirom na povezanost naših struka – Sonja – kao aranžer i Goran – inženjer vrtlarstva – svoje smo znanje kroz biljnu proizvodnju lavande povezali sa oblikovanjem ukrasnih i uporabnih predmeta. Naša specijalnost su mirisni proizvodi od lavande te pokloni takve vrste, a pri osmišljavanju i izradi, prioriteti su nam dizajn i kvaliteta.