Ponuda

Eterično ulje lavande 10ml.

kn  -  25,00/1kom  •  23,70/100kom  •  22,50/1000kom

EUR  -  3,31 /1kom  •  3,14 /100kom  •  2,98 /1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Ovo ulje za tijelo dobiveno je mješanjem hladno prešanog maslinovog i suncokretovog ulja, te dodavanjem eteričnog ulja fine lavande i lavandina.Lavanda smiruje i jača živce, uklanja nervozu, razdražljivost, depresiju, nemir i nesanicu, pomaže kod neuralgija , išijasa, vratobolje i lumbaga. Dostava se vrši poštom!

Govorimo:

Opis

Naše gospodarstvo nalazi se na Varaždin Bregu, na brežuljkastom dijelu Hrvatskog Zagorja udaljenom 10 km od Varaždina. To je vinogradski kraj koji pogoduje i uzgoju lavande. Kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo bavimo se uzgojem i preradom lavande od 2004. godine, dok je naše druženje sa lavandom počelo prije više od 15 godina kada smo u svoj vrt zasadili nekoliko sadnica, koje su nam kasnije postale najbolja garancija da će i nasadi ovdje odlično uspijevati. Tako smo i naše nasade podigli na osunčanim brežuljastim padinama čime smo sadnicama osigurali odlične uvijete.

Uzgajamo dvije vrste , pravu lavandu (fina lavanda ) i hibridni lavandin. Lavandin na većoj površini za proizvodnju suhog cvijeta i ulja, te “finu” lavandu koju koristimo u razne svrhe od svježih buketića do lavandinog čaja i začina.

S obzirom na povezanost naših struka – Sonja – kao aranžer i Goran – inženjer vrtlarstva – svoje smo znanje kroz biljnu proizvodnju lavande povezali sa oblikovanjem ukrasnih i uporabnih predmeta. Naša specijalnost su mirisni proizvodi od lavande te pokloni takve vrste, a pri osmišljavanju i izradi, prioriteti su nam dizajn i kvaliteta.