Ponuda

Pasirana domaća rajčica

kn  -  18,00/1kom  •  17,10/100kom  •  16,20/1000kom

EUR  -  2,25 /1kom  •  2,14 /100kom  •  2,03 /1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Neto količina Pakiranje 1000 ml/kom 6 kom Odabrali smo ovaj proizvod u programu „Mršavimo zajedno“ jer pasirana rajčica proizvedena u OPG Pavlić proizvod je Hrvatskog sela kontroliranog porijekla. Proizvedeno na tradicionalan način poštivajući prirodne zakonitosti proizvodnog procesa. Rajčica se procesno i termički obrađuje na vrlo niskim temperaturama kako bi se očuvala punoća okusa i sva nutritivna svojstva zbog kojih nam je rajčica neophodna u prehrani. Iznimno je važan proizvodni proces kod prerade rajčice jer sastojak Likopen ima mnogo veću iskoristivost u proizvodima nego u svježoj rajčici te se uz primjenu topline oslobađaju i drugi karotenoidi poput beta-karotena. Likopen ima najjače antioksidativno djelovanje od svih karotenoida prisutnih u namirnicama, dvostruko snažnije od beta-karotena i deset puta snažnije od alfa-tokoferola u neutraliziranju slobodnih radikala. Između ostalog ovaj proizvod ima malu energetsku vrijednost (samo 31 kcal na 100 g), s obzirom na to da sadrži 5,9 g ugljikohidrata, 1,3 g bjelančevina, 0,2 g masti i 1,2 % dijetalnih vlakana idealan je da se nađe na meniju naših kandidata. Osim navedenog povećava i izlučivanje vode iz organizma, dobro djeluje na srce i krvotok, regulira probavu i snižava krvni tlak. Bogat je pektinima i mnogim organskim kiselinama, koji aktiviraju probavne procese i sprječavaju negativno djelovanje nepoželjnih bakterija. Pasirana rajčica iz OPG Pavlić obogatiti će svako jelo svojom crvenom bojom i ugodnim slatkasto-kiselkastim okusom uz pozitivni utjecaj na Vaš metabolizam i zdravlje.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Proizvođač

OPG BORIS PAVLIĆ
OPG

Perjasička 3, Sveta Klara
Novi Zagreb 10020
Hrvatska
Zagrebačka

info@opg-pavlic.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Pavlić već se nekoliko desetljeća bavi konvencionalnom i ekološkom poljoprivrednom proizvodnjom voća, povrća i žitarica na poljoprivrednim površinama od cca. 15 ha.1970. započinje tradicija uzgoja i prerade kupusa, danas Hrvatske autohtone vrste, poznate kao „Varaždinsko zelje“ koja se očuvala do danas uz korištenje tradicionalnih procesa i receptura.2004. godine pokrećemo projekt ekološkog uzgoja već pomalo zaboravljene voćne vrste bazge. Na površini od pet hektara zasađena je prva registrirana plantaža u Republici Hrvatskoj te voćne vrste pod ekološkim nadzorom. Plantaža broji 2500 stabala bazge sortimenta „Haschberg“, zasađenih u prirodno netaknutom i zaštićenom okruženju na lokaciji Općine Orle.2007. godine uspostavljamo proizvodni pogon za preradu voća i povrća te započinje razvoj prvih ekoloških prerađevina na bazi cvijeta i bobica bazge. U suradnji sa stručnim timom agronoma i prehrambenih tehnologa razvijamo asortiman jedinstvenih i prepoznatljivih domaćih i ekoloških proizvoda.2008. godine podižemo mladi voćnjak dunje „Leskovače“, te proširujemo proizvodni program na uzgoj povrtnih kultura: rajčice, cikle, krumpira.

Naša misija je objediniti cjelokupni proces proizvodnje od uzgoja i prerade do finalnog proizvoda, već dosad i pomalo zaboravljenih tradicionalnih biljaka, uz poštivanje ekoloških i prirodnih zakonitosti.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Eko proizvodi

Čuvar vlage u tlu - WATER RETAINER

55,99 kn/kom

Eko proizvodi

Prirodno hranjivo i mehanički insekticid za kukce - Neem tonic

46,27 kn/kom

Eko proizvodi

Organski maslac od oraha s medom 200g

45,00 kn/kom

Eko proizvodi

Ekološko maslinovo ulje, hladno prešano, oblica.

90,00 kn/L

Eko proizvodi

EKO voće

10,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice