Ponuda

Blitva

kn  -  20,00/1kg  •  18,00/100kg  •  16,00/1000kg

EUR  -  2,5 /1kg  •  2,25 /100kg  •  2 /1000kg

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

200 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

OPG Zdenka Dodig proizvodi ekološku hranu. Ekološki ili organski znači proizvodnju bez kemisjkih zaštitnih sredstava, umjetnih gnojiva i pod stručnim nadzorom. Gospodarstvo pokriva voćnjake i povrtnjake od preko 6,500 m2. Povrće je proizvodeno na površinama koje su bile nekada zadružni pašnjaci, dakle nisu bile u obradi. U povrtnjaku je podignut 30-metarski plastenik. Proizvodnja organskog povrća, voća i prerađevina za poznatog kupca je za sada pilot projekt i vaše sugestije su nam dragocjene u smislu ocjene kvalitete, ili prijedloga za poboljšanje. Veoma je korisna za povećanje imuniteta, a i dobar je diuretik. Kao i sve lisnato povrće, ni blitva nema veliku energetsku vrijednost (100 grama jestivog djela blitve sadrži samo 59 kJ ili 14 kcal), ali to uspješno nadoknađuje visokim sadržajem vitamina C i karotina (provitamin A) i obiljem mineralnih soli.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Proizvođač

OPG Zdenka Dodig
OPG

Slavonska 23
Velika Gorica,Gradići 10410
Hrvatska
Zagrebačka

zdenka.dodig@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Dodig Zdenka je upisano u registar proizvođača ekološke hrane. (Ekološki ili organski znači proizvodnju bez kemisjkih zaštitnih sredstava, umjetnih gnojiva i pod stručnim nadzorom.) Gospodarstvo pokriva voćnjake i povrtnjake od preko 6,500 m2. Povrće se proizvodi na površinama koje su bile nekada zadružni pašnjaci, dakle od davnina nisu bile u obradi. Voćnjak je u konkurenciji 100 drugih bio izabran kao 1 od 10 najljepših voćnjaka u Hrvatskoj (Emisija Dobro jutro Hrvatska je pokrenula natječaj)

Hranu dobivate izravno od proizvođača

Sva hrana se bere na dan isporuke. Time se omogućuje da povrće i voće narastu do svoje pune zrelosti, a ne da se ubiru polu zeleni kako bi izdržali skladištenje i život na policama.

Jamstvo kvalitete:

Ukoliko niste zadovoljni sa kvalitetom nekog proizvoda, vratite ga, i dobit ćete u zamjenu nešto drugo iz trenutne ponude, ili novac po izboru.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Prirodno hranjivo i mehanički insekticid za kukce - Neem tonic

46,27 kn/kom

Eko proizvodi

Organski maslac od oraha s medom 200g

45,00 kn/kom

Eko proizvodi

Čuvar vlage u tlu - WATER RETAINER

55,99 kn/kom

Eko proizvodi

Ekološko maslinovo ulje, hladno prešano, oblica.

90,00 kn/L

Eko proizvodi

EKO voće

10,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice