Ponuda

Premium bučino ulje 0.5l

kn  -  60,00/1kom  •  59,00/100kom  •  58,00/1000kom

EUR  -  7,5 /1kom  •  7,38 /100kom  •  7,25 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Požeško-slavonska

Dostupna količina

200 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Nerafinirano bučino ulje premium kvalitete. Premium bučino ulje proizvodi se od sjemenki proizvedenih na obroncima Parka prirode Papuk gdje se nalazi ekološka proizvodnja koja je pod nadzorom i certifikacijom nadležnog tijela koje ima dozvolu Ministarstva poljoprivrede. Za proizvodnju bučinog ulja se koristi sorta buče \"Gleisdorf\" bez ljuske (golica ). Pored ekološke proizvodnje Premium bučinog ulja tvrtka Grbić se bavi i proizvodnjom Premium bučinog ulja i Bučinog ulja u integriranoj proizvodnji. Besplatna dostava i popust po dogovoru i ovisno o količini narudžbe. Cijene su izražene bez PDV-a.

Govorimo:
Certifikati: ISO, Eko

Proizvođač

Grbić d.o.o.
Proizvodnja

Mlinska bb
Požega 34000
Hrvatska
Požeško-slavonska

grbic@po.t-com.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Grbić d.o.o. bavi se vlastitom proizvodnjom poljoprivredno - prehrambenih proizvoda, kooperativnom proizvodnjom sa malim proizvodačima koji su spremni slijediti ideju i viziju naše tvrtke, trgovinom, doradama i uslugama.

Trtka Grbić d.o.o. organizirana je 1990. kao obiteljsko gospodarstvo sa djelatnostima vlastite poljoprivredne proizvodnje, kooperativne poljoprivredne proizvodnje, skladištenjem i doradom poljoprivrednih proizvoda (silos, dorada sjemena, uljara, pekara...), prometom poljoprivrednih proizvoda, ekološkom proizvodnjom, stočarstvom i ratarstvom te uslugom vođenja knjigovodstva obiteljskim gospodarstvima.

Posjedujemo oko 100 Ha vlastitih površina, 200 Ha zemlje u zakupu, a s površinom od oko 2500 Ha opslužujemo oko 80 OPG-a u kooperativnoj proizvodnji.

Posjedujemo vlastitu poljoprivrednu apoteku iz koje opslužujemo vlastitu i kooperativnu proizvodnju.

Također posjedujemo potrebnu mehanizaciju za obradu.

Sukladno odredbama Zakona o ekološkoj proizvodnji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i propisa donesenih na temelju njega, Grbić d.o.o. posjeduje certifikat ekoloških proizvoda.

Posjedujemo certifikat HACCP za peknu i pogon za proizvodnju bučinog ulja.

Posjedujemo certifikat HALAL za slijedeće proizvode: BIO Premium bučino ulje, Premium bučino ulje, Bučino ulje, Slane bučine koštice kao i za uzgoj ovaca i janjadi.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Čuvar vlage u tlu - WATER RETAINER

55,99 kn/kom

Eko proizvodi

Ekološko maslinovo ulje, hladno prešano, oblica.

90,00 kn/L

Eko proizvodi

Prirodno hranjivo i mehanički insekticid za kukce - Neem tonic

46,27 kn/kom

Eko proizvodi

EKO voće

10,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Eko proizvodi

Organski maslac od oraha s medom 200g

45,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice