Ponuda

Pšenična klica u prahu 250 g

kn  -  10,00/1kom  •  8,00/100kom  •  6,00/1000kom

EUR  -  1,25 /1kom  •  1 /100kom  •  0,75 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Pšenica se sastoji od 3 dijela: zrna, omotača i klice.

Pšenične klice predstavljaju njegov najhranjiviji dio. Bogate su ugljikohidratima, bjelančevinama i masnoćama u idealnom omjeru te svim vitaminima i mineralima.

Obiluju kalcijem, magnezijem, željezom i vitaminima B1, B2, B6, E.

Vitamin E je važan antioksidans i pozitivno djeluje na zdravlje.

Sadrži i selen koji ima važnu ulogu u zaštiti srca i krvnih žila, oktakosanol koji utječe na otklanjanje umora, organske fosfate koji pomažu u slučaju nedostatka mišićne snage i općeg lošeg stanja organizma.

Preporučuju se djeci, sportašima, trudnicama, rekonvalescentima, kod kroničnog umora i iscrpljenosti te osobama koje pate od dekalcifikacije i demineralizacije.

Uporaba: dodatak toplim i hladnim jelima, stavite 2-3 žlice u juhe, čušpajze, salate, doručak sa žitaricama, smoothie, muesle, jogurt, mlijeko ili u brašna kod pripreme tijesta za palačinke, kruh i kolače ili čak i šnicle. Kombinacije su plod vaše mašte.

Čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Govorimo:

Opis

Prunus Natura je hrvatska tvrtka specijalizirana za proizvodnju hladno prešanih nerafiniranih ulja.

Takvim načinom prešanja se zadržavaju sva esencijalna svojstva ulja koja time postižu puni kozmetički i terapijski učinak.

Ulja su 100 % prirodna, čista, proizvedena na ekološki prihvatljiv način i prema GMP-u.

Naša ulja su farmaceutske kvalitete.

Imaju zdravstvenu ispravnost i potvrdu kvalitete sa Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo i Farmaceutsko biokemijskog fakulteta.

Proizvode se po načelima dobre proizvođačke prakse (GMP) za kozmetiku.

Tvrtka Prunus Natura d.o.o. ima rješenje Ministarstva zdravstva za dobru proizvođačku praksu u kozmetici prema novim kriterijima EU za kozmetiku.

Ne sadrže parafine, silicone, PEG (polietilen glikol), PPG (polipropilen glikol), etoksilirane sastojke, parabene, fenoksietanol, formaldehide, derivate klora, umjetna bojila, mirise, ftalate, nitro mošuse.

Nisu testirana na životinjama.

U našem timu stručnjaka su agronom, magistra farmacije, magistar kemije, prehrambeni biotehnolog, ing. prometa, ekonomist i pravnik.

Burza hrane preporučuje

Pir

Domaće brašno, kaše i mekinje

6,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice