Ponuda

Propolis 50ml

kn  -  50,00/1L  •  49,00/100L  •  48,00/1000L

EUR  -  6,25 /1L  •  6,13 /100L  •  6 /1000L

Država

Hrvatska

Dostupna količina

50 L

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Propolis je pčelinji proizvod i pčele ga sakupljaju sa pupoljaka ili kore raznih biljka i drveća. One ga koriste za vlastitu medicinu i higijenu košnice.

Posljednjih godina se sve više koristi u brojnim područjima medicine i veterine.

Propolis je prirodni antibiotik i ima raznolika biološka svojstva. Brojna istraživanja pokazala su da djeluje protiv bakterija, virusa, gljivica, te da ima anestetički, antioksidacijski i antitumorski učinak.

Propolis ima snažno protuupalno djelovanje kod akutnih i kroničnih upala. Potiče regeneraciju tkiva, a potiče i organizam na proizvodnju tvari koje jačaju imunološki sustav. Upravo zbog tih svojih svojstava primjenjuje se kod mnogih bolesti, zubobolje i paradentoze.

Ustanovljeno je da u kombinaciji sa peludom podiže antioksidacijsku obranu i opskrbu mozga krvlju, ali i obnovu hemoglobina kod slabokrvnih osoba jer povećava prijelaz željeza u krv.

Svojstva propolisa i njegovo djelovanje se još uvijek istražuje i svakim danom se pronalaze novi učinci na različite organe tijekom dugotrajne uporabe.

Govorimo:

Opis

Pčelarstvo Namjesnik je obiteljsko gospodarstvo sa 60 - godišnjom tradicijom bavljenja pčelarstvom.

Danas se profesionalno bavimo isključivo pčelarstvom i pčelarimo sa više od 400 AŽ košnica koje selimo diljem Lijepe Naše.

Na svom obiteljskom gospodarstvu proizvodimo i prodajemo isključivo svoje proizvode. Prije svega više vrsta meda, med u saću, ali i cvjetni prah - pelud, propolis, vosak, mednu rakiju, gverc.

Naši proizvodi se pune u našoj punionici meda koja je registrirana pod vet. brojem 313, 1995. god. Svi proizvodi se pune u visokim higijenskim uvjetima pod stalnom kontrolom.

Burza hrane preporučuje

Matična mliječ

MATIČNA MLIJEČ

170,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice