Ponuda

Kopar vezica EKO

kn  -  5,00/1kom  •  5,00/100kom  •  5,00/1000kom

EUR  -  0,63 /1kom  •  0,63 /100kom  •  0,63 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Ne

Najčešće ga se vezuje uz iznimno povoljno djelovanje na zdravlje probavnog sustava. Često koprom obogaćujemo okus mnogih jela, međutim konzumiranjem organizmu osiguravamo i izvor esencijalnih ulja koja potiču apetit i izlučivanje probavnih sokova, pomažu peristaltiku crijeva, pospješuju izlučivanje stolice i urina. Nadalje, tvari djeluju protiv nadimanja i vjetrova te na taj način ublažavaju i smiruju razne probavne tegobe kao što su grčevi u želucu i crijevima. Kopar se preporučuje za smirivanje proljeva, flavonoidi koje sadrži imaju baktericidno djelovanje i inhibiraju bakterijske infekcije. Osim prehranom kopar se može iskoristiti i u obliku čaja. Topli čaj od kopra s medom smiruje i opušta organizam te pomaže onima koji pate od stresa i nesanice. Esencijalna ulja sadrže aktivne tvari koje pomažu u aktiviranju enzima i hormona koji imaju smirujući učinak.

Kopar se osobito može preporučiti ženama, ljekovito djeluje kod osoba koje imaju menstrualne probleme, a majkama pomaže poticanjem sekrecije mlijeka.

Zahvaljujući hlapivim tvarima ublažava probleme s dišnim sustavom. Kod respiratornih poremećaja, alergija ili kašlja pomaže u pročišćavanju dišnih putova.

Kopar je začinsko bilje i cijena je po vezici. Također je iz ekološkog uzgoja i cijena oscilira, ovisno o potražnji.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Eko sijeno

1,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO mandarine

9,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO ŠINJORINA MANDARINA PEKMEZ 212 ML

25,00 kn/kom

Eko proizvodi

ŠINJORINA SMOKVA eko pekmez 100% svježa smokva

3,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

10,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO BRAŠNO

20,00 kn/kg